Medimagazin logo

Prof. Dr. Göksel Kalaycı öldürüldü

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Necip Göksel Kalaycı, sabah saatlerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürüldü.
Prof. Dr. Göksel Kalaycı öldürüldü
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Necip Göksel Kalaycı, sabah saatlerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürüldü.


Alınan bilgiye göre, saat 09.15 sıralarında meydana gelen olayda, Prof.Dr. Kalaycı, 34 DK 2367 plakalı jeepiyle, Cerrahi Tıp Bölümleri önündeki otoparkın giriş katına geldi. Bu sırada ateş açan bir kişi, aracından inmekte olan Kalaycı'yı vurdu. Başına 3, vücuduna da 4 kurşun isabet eden Kalaycı, Acil Servis'e kaldırıldı.


Aşırı kan kaybeden Necip Göksel Kalaycı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Görgü şahitlerinin ifadelerine göre silahlı saldırgan, ticari bir taksiye binerek olay yerinden kaçtı. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.


İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah olay yerinde yaptığı incelemede, cinayeti görgü tanıklarının ifadelerinin çözeceğini söyledi. Cerrah, "İki kişi arasında cereyan eden bir olay. Görgü tanıklarını toplamaya çalışıyoruz" dedi.


İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mesut Parlak ise "Rektörlükten yeni geliyorum. Konuyu tam olarak bilmiyorum" diye konuştu.
Polis ekipleri, hastane içinde ve çevresinde geniş çaplı inceleme başlattı. Yapılan incelemeler sırasında üzeri yazılı bir not kağıdı bulundu. Ne yazdığı öğrenilemeyen kağıda polis tarafından el konuldu.


Celalettin Cerrah: Eşgali belirledik, soruşturmamız sürüyor

Prof. Dr. Necip Göksel Kalaycı'nın öldürülmesiyle ilgili soruşturma sürerken, İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, "Saldırganın eşkalini belirledik, soruşturmamız sürüyor" dedi.


Kalaycı'nın ölümüyle ilgili polisin olay yeri olan İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki soruşturması sürüyor. Çalışmaları yerinde takip eden İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, saldırganın eşkalinin belirlendiğini bildirdi. Cerrah, "Eşkal belli. Güvenlik kamerası görüntülerini ve görgü tanıklarının ifadelerini aldık. Arkadaşlarımız konuyla ilgili soruşturmayı sürdürüyor" açıklamasında bulundu.


"Saldırıyı gerçekleştiren şahsın, bir hasta yakını olma ihtimali var mı?" sorusu üzerine ise Cerrah, "Böyle bir gelişme yok. Kimseyi zan altında bırakmayın" diye konuştu.

İHA
prof.
dr.
göksel
kalaycı
öldürüldü
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir