Medimagazin logo

Hamile ebe çocukların saldırısı sonucu yaralandı

Rize merkeze bağlı Küçükçayır Köyü'nde 6 aylık hamile bir köy ebesi, çocukların saldırısı sonucu düşerek yaralandı
Hamile ebe çocukların saldırısı sonucu yaralandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Rize merkeze bağlı Küçükçayır Köyü'nde 6 aylık hamile bir köy ebesi, çocukların saldırısı sonucu düşerek yaralandı.


Geçtiğimiz gün Küçükçayır Köyü'nde meydana gelen olayda, iddiaya göre köy yolunda oynayan 11 yaşlarındaki 5 çocuk, el arabasını yoldan geçmekte olan köy ebesi Havva Karagüzel'in üzerine sürdü.

6 aylık hamile olan Karagüzel, çocukları uyarmasına rağmen el arabası çarpınca karnının üzerine düşerek yaralandı. Rize Devlet Hastanesi Sayinur Yardımcı Çocuk Doğum Hastanesi'nde tedavi altına alınan Karagüzel'de iç kanama olduğu tespit edildi.

Havva Karagüzel ve eşi şikayetçi olurken, çocukların yaşı küçük olduğu için işlem yapılamadı.
Çocukların arabayla sürekli kendisini rahatsız ettiklerini söyleyen Karagüzel, "Kendilerini uyardım. Bu kez arabayla bana çarptılar. Dengemi kaybedip düştüm. Bende çektiğim acıyla çocuklardan bir tanesini tutup bir çubukla ona vurdum. Ailesinin benden özür dilemesi gerekirken, birde tehdit edilerek hakarete uğradım" dedi.


Rize Sağlık Müdürü Dr. Hakan Diren ise, zaman zaman böyle olaylar yaşadıkları için köylerde sağlık memuru görevlendirmekte güçlük çektiklerini belirterek, "Maalesef zaman zaman böyle olaylarla karşılaşıyoruz. Bazen yetişkin insanlar tarafından, bin bir güçlükle uzak köylerde görevlendirdiğimiz memurlar darp edilebiliyor. Rahatsız ediliyorlar. Bu nedenle bazı köylerde memur tutamıyoruz. Bu olayı üzüntüyle öğrendik. Konuyla ilgili gerekli adli işlemler yapılacaktır" diye konuştu.

İHA
hamile
ebe
çocukların
saldırısı
sonucu
yaralandı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir