Medimagazin logo

Samsun Kızılay Tıp Merkezi açıldı

Samsun'da, Kızılay öncülüğünde devlet, özel sektör ve vatandaş işbirliğiyle yapılan Kızılay Tıp Merkezi hizmete açıldı
Samsun Kızılay Tıp Merkezi açıldı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Samsun'da, Kızılay öncülüğünde devlet, özel sektör ve vatandaş işbirliğiyle yapılan Kızılay Tıp Merkezi hizmete açıldı.


19 Mayıs Mahallesi'nde yapımına bir yıl önce başlanan ve kamu, özel sektör ve vatandaşların desteğiyle inşa edilen Kızılay Tıp Merkezi 1 milyon YTL'ye mal oldu. Bin 500 metrekare alanda 16'si doktor olmak üzere 40 personelle hizmet verecek tıp merkezinde ilk etapta emekli sandığı ve özel sağlık hizmeti almak isteyenlere daha sonra SSK'lılara da kapılarını açacak.


Tıp merkezinin yapımı için büyük uğraşlar verdiklerini belirten Kızılay Samsun Şube Başkanı Mustafa Keskin, merkezin Samsunluların özverisiyle yapıldığını ve halkın sağlık merkezi olduğunu söyledi.

Herkesin büyük bir duyarlılık gösterdiğini ve 3 YTL maliyetindeki merkezi, 1 milyon YTL'ye mal ettiklerini kaydeden Keskin, "Kızılay'ın felsefesiyle hizmet vereceğimiz merkezimiz muayenelere başlamıştır. Önümüzdeki günlerde törenle bir açılış yapacağız. Kendi alanında bölgenin en iyi tıp merkezi konumundayız. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermeye çalışacağız" dedi.


Kızılay Tıp Merkezi'nde acil, röntgen, tahlil, diş, göz, dahiliye, çocuk, kadın doğum, kardiyoloji, genel cerrahi, kulak burun boğaz, ortopedi, üroloji, psikiyatri, ameliyathane ve diğer sağlık branşlarında hizmet verilecek.

İHA
samsun
kızılay
tıp
merkezi
açıldı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir