Medimagazin logo

Köylere 'sözleşmeli' ebe projesi

Sağlık Bakanlığı tarafından uygulanacak projeyle köylerde yaşanan ebe sıkıntısının sözleşmeli ebelerle giderileceği bildirildi
Köylere 'sözleşmeli' ebe projesi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Sağlık Bakanlığı tarafından uygulanacak projeyle köylerde yaşanan ebe sıkıntısının sözleşmeli ebelerle giderileceği bildirildi.


Amasya Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımıyla köylerde yaşanan ebe sıkıntısını aşmayı hedefliyor. Buna göre, Milli Eğitim Bakanlığı'nın uyguladığı sözleşmeli öğretmen uygulaması gibi köylerde de sözleşmeli ebeler çalıştırılarak ebe sıkıntısının çözülmesi planlanıyor.

Açıklamada, köylerdeki sağlık evleri ve atıl vaziyetteki binaların onarılarak, görevlendirilen ebelerin buralarda vatandaşlara hizmet vereceği ifade edildi.

İHA
köylere
'sözleşmeli'
ebe
projesi
Yorum (1)
human
4 harfli bir kelime ile cagirmadigimiza sukretsinler !!!! cagir istiyorsan neyse o 4 harfli kelime yada insan demeye calıssan kisaca bir hekim olarak. helak olan kavimler kimler escinsel olan mı yoksa escinsel olmadigi halde escinsel iliski yasayan allahin gönderdigi meleklere bile niyetlenen bir kavimmi doktorsun varmi tedavisi varsa nedir gormussundur muhakkak okulunda varsa soyle.her escinsel etek giyer taki takar boyanırmı escinsellik algında bumu sadece. gizli escinsel komsularının olmadıgını nerden biliyorsun dogru ya etek giymesin boyanmasın kadın gibi konusmasın gizli gizli yasasın sana bulasmasın geri önemli degil.aslında neyin ne oldugu cok iyi biliyorsunda kapalı siyaset yapıyosun gibi geliyor devrin hükümetine uymak gibi
1
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir