Medimagazin logo

Muayenehane soygunu kare kare görüntülendi

Güvenlik kameraları bir hırsızlık olayını daha ortaya çıkardı. Önceden planlanmış ve organize biçimde gelişen hırsızlık olayı, Denizli’nin Doktorlar Caddesi girişindeki Konak İş Merkezi 1. katta bulunan Diş Hekimi Aslı İçkin’e ait muayenehanede önceki gün saat 10.46’da başladı ve tam 9 dakikada tamamlandı
Muayenehane soygunu kare kare görüntülendi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Güvenlik kameraları bir hırsızlık olayını daha ortaya çıkardı. Önceden planlanmış ve organize biçimde gelişen hırsızlık olayı, Denizli’nin Doktorlar Caddesi girişindeki Konak İş Merkezi 1. katta bulunan Diş Hekimi Aslı İçkin’e ait muayenehanede önceki gün saat 10.46’da başladı ve tam 9 dakikada tamamlandı.

Diş Hekimi Aslı İçkin’in iddiasına göre olay şöyle gelişti: Muayenehaneye gelen kimliği belirsiz biri kadın 2 kişi, diş dolgusu fiyatlarını sordu. Dişlere bakmadan fiyat veremeyeceğini söyleyen İçkin, kadını koltuğa oturtarak muayene etmeye başladı. Aradan birkaç dakika geçtikten sonra gelen iki kadın da fiyat sordu. İçkin, bir yandan kadınlarla konuşurken, diğer yandan koltuktaki kadını muayene etti. Arkadan gelen kadının ayrılmasının ardından dişlerine baktığı kadın ve erkeği de gönderen İçkin, yaklaşık 10 dakika sonra çantasının çalındığını farketti.

Olayın bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, içinde 400 YTL ve 100 euro bulunan çantanın çalındığını tespit etti. İçkin, güvenlik kamerası kayıtlarını incelerken biri erkek 4 zanlıyı tespit etti.

Muayenehaneye ayrı ayrı gelen şahısların birlikte ayrıldıklarını söyleyen İçkin, “Sonradan gelen beyaz pardösülü kadının elinde poşet vardı. Zannedersem çantam onun içine kondu. Onlar gittikten 7-8 dakika sonra çantamın alınmış olduğunu farkettim. Güvenlik kamerasında işyerime giren kişilerden şüphelerim arttı. Ayrı ayrı geliyorlar ama birlikte çıkıyorlar” dedi.

Emniyet Müdürlüğü hırsızlık masası ekipleri, şimdi önceden planlanmış ve organize çalışan ancak güvenlik kameralarını unutan hırsızları arıyor.

Akşam
muayenehane
soygunu
kare
kare
görüntülendi
Yorum (6)
mehmet türkmen
Siz mesleki etikten uzaklaşmış sanırım 'doktor 'olmayı unutmuş bir kişisiniz çünkü ben fizk tedavi ve rehabilitasyon uzmanı bir hekim olarak sabahdan akşama kadar çalışıyorum sanırım siz devamlı çay içiyosunuz. Yazdığınız saygısız,hakaret dolu yazınızı kınıyorum. Sahip olduğunuz meslek branşınızın etik olma kısmına sizi davet ediyorum. Ayrıca burada bana ilk mesleki etik dersini anlatan sevgili hocam Prf DR Turan Akbulut'u saygıyla anıyorum.
0
Cevapla
Gülşen Şen
Elinize emeğinize sağlık. Çok güzel yazmışsınız. Bunları dışardan gören objektif bir gözden duymak çok güzel.
1
Cevapla
erkan çelik
sağlık camiasında olaylara tarafsız ve adil bir şekilde bakabilen nadir insanlardan değerli hocamız prof.dr şahin aksoya allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz. fizyoterapist erkan çelik
2
Cevapla
Gamze Ekici
Kıymetli hocam, tarafsız bir yürek ve tıp tarihi ve ETİK uzmanı olarak yazınızda gerçekleri ortaya net bir şekilde koyarak nadir insanlardan biri olmanız, emeğe ve bilgiye olan saygınız nedeniyle ben de size saygı ve selamlarımı sunuyorum.
1
Cevapla
izem kutay
yazıyı okurken bir zamanlar aynı hataya düşmüş ve fizyoterapistlere gerektiği saygıyı göstermeyen şahsım adına çok üzüldüm bir doktorun bu derece tarafsız yazabilmesine de hayranlık duydum. mehmet türkmen beyin sadece çay içme kısmına takılmasına ve hala etikten bahsetmesine şaşırdım. güzel bir yazı tebrikler
2
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir