Medimagazin logo

Dr. Ali Gören darp edildi

Kapatılan Fazilet Partisi eski milletvekili ve Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Prof. Ali Gören, darp edildi. Önceki akşam 4 kişinin saldırısına uğrayan Gören, hastanede müşahade altına alındı
Dr. Ali Gören darp edildi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Kapatılan Fazilet Partisi eski milletvekili ve Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Prof. Ali Gören, darp edildi. Önceki akşam 4 kişinin saldırısına uğrayan Gören, hastanede müşahade altına alındı.



Edinilen bilgiye Gören, Seyhan Belediyesi’nin meclis toplantısındayken cep telefonuyla konuşmak için dışarı çıktı. Bu sırada Menderes Y., Aydın G., Recep B. ile Oktay Ö. adlı kişiler Gören’in üzerine yürüdü. Aldığı darbelerden dolayı ağır yaralanan Ali Gören, Numune Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayın ardından harekete geçen Emniyet ekipleri, zanlıları yakalayarak gözaltına aldı. Mahkemeye çıkarılan 4 zanlı, daha sonra serbest bırakıldı.


Dün gazetecilere açıklama yapan Ali Gören, saldırganların kendisini korkutmaya çalıştığını söyledi. Gören, olayı şöyle anlattı: “Telefonla konuşurken yanıma gelen 8-10 kişi, güzergah değişikliği konularında sorular yöneltti. Ben bunlarla ilgimin bulunmadığını söyledim. Ardından saldırdılar. Neye uğradığımı şaşırdım. Bu sırada kimsenin yardıma gelmemesini de anlayamadım. Meclisteki arkadaşlarıma da gücendim. Saldıranların provokasyona geldiklerini sanıyorum.”


Şalgam üretimi yapıyor

Başbakanlığı döneminde Necmettin Erbakan’ın doktorluğunu yapan Prof. Dr. Ali Gören şalgamcı oldu. Kapatılan Fazilet Partisi’nden Adana milletvekili seçilen Gören, memleketi Pozantı’da ‘modern bir tesis’ kurarak şalgam üretimine başladı. Ayda 240 bin litre kapasiteye sahip tesiste üretilen şalgam ‘Algör’ markasıyla yurtiçi ve yurtdışındaki marketlerde satışa sunuldu. Gastroloji uzmanı Gören, Adana’nın meşhur içeceği şalgamın sindirimi kolaylaştırdığını, toksit atıklara karşı detoksifiye görevi yaptığını ifade ediyor. Gören, şalgamın diğer faydalarını da şöyle açıklıyor: “İnsan midesini rahatsız etmeyecek antioksidan besinler, hücre dokusunun kendini yenilemesini ve vücudun zinde kalmasını sağlıyor. Beslenme açısından iştah açıcı, sindirimi kolaylaştırıcı özelliği var. Geçen yıl, Çin’de çıkan SARS hastalığının tedavisinde kullanıldı. Hazım kolaylaştırıcı ve ferahlatıcı yönü ise tartışılmaz.”


Zaman
dr.
ali
gören
darp
edildi
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir