Medimagazin logo

Ölü sayısı 3’e çıktı

Ağrı'nın Doğubeyazıt İlçesi'nde kuş gribi şüphesiyle Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan hastalardan Hülya Koçyiğit de hayatını kaybetti
Ölü sayısı 3’e çıktı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Ağrı'nın Doğubeyazıt İlçesi'nde kuş gribi şüphesiyle Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan hastalardan Hülya Koçyiğit de hayatını kaybetti.

YYÜ Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Faik Öner'den alınan bilgilere göre, 3 gündür cihaza bağlı olarak yaşayan Koçyiğit'in sabah 05.30 sıralarında solunum yetmezliği sonucu hayatını kaybetti. Böylece aynı şüpheyle pazar gününden beri tedavi altına alınan hastalardan Mehmet Ali ve Fatma Koçyiğit isimli kardeşlerden sonra Hülya Koçyiğit'in de hayatını kaybetmesiyle ölü sayısı 3' çıktı.
Prof. Dr. Öner, solunum cihazına bağlı bağlı başka hasta olmadığını söyledi.

İHA
ölü
sayısı
3&#8217
e
çıktı
Yorum (56)
mesut HAMİDANOĞLU
hocam yeni duydum acil şifalar diliyorum.dualarımız seninle
0
Cevapla
ramazan inci
Büyük geçmiş olsun!
0
Cevapla
uğur gönülalan
Dünyaya tek başına meydan okumayı öğrendim genç yaşta...Sonra kalabalıklarla birlikte yürümek gerektiği fikrine vardım.Sonra da asıl yürüyüşün kalabalıklara karşı olması gerektiğine AYDIM.(MEVLANA) Yazdıklarınızı zevkle okuyan bir meslektaşınız olarak kaleminizin kalabalıklara karşı duruşunun devamını diliyorum...Allah'tan acil şifalar diliyorum...Allah yar ve yardımcınız olsun...
0
Cevapla
fatime yalınkılıç
hocam, çok geçmiş olsun. allah acil şifalar versin size ve tüm hastalara. bir an önce iyileşip yazılarınıza devam edeceğinizi umuyoruz.
0
Cevapla
hatice aşnı
Sayın Aksoy Allah acil şifalar versin. Dualarımız sizinle.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir