Medimagazin logo

Ölüm kuş gribinden değil

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Eralp Arıkan, 7 aylık bebeğin kuş gribinden değil, zatürreeden hayatını kaybettiğini bildirdi.
Ölüm kuş gribinden değil
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Eralp Arıkan, 7 aylık bebeğin kuş gribinden değil, zatürreeden hayatını kaybettiğini bildirdi.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Arıkan, iki gün önce kuş gribi şüphesiyle hastaneye getirilen 7 aylık bebek Şahide Yetiştiren'in "zatürree" nedeniyle yaşamını yitirdiğini belirtti.

7 aylık bebek Şahide, önceki gün Çınar İlçesi'ne bağlı Yukarıorta Viranköyü'nden kuş gribi şüphesiyle Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirilmişti.

internethaber
ölüm
kuş
gribinden
değil
Yorum (14)
drno
dünyaya bakışlarımız ayrı olsa da, doğru her zaman doğrudur. bu kez aynı fikirdeyiz.. keşke siyasi yazılar yerine bu konuları irdeleyen yazılar yazsanız da insanlar yazılarınızı sonuna kadar okuyup düşünseler.. neyse, bir onkolog ve insan olarak geçmiş olsun diyorum.
0
Cevapla
emre tok
Bu defa aferin.
0
Cevapla
ct
Medikal bir tedavi veya ameliyattaki komplikasyon oranınız kabul edilen oranlardan düşükse ya çok büyük doktorsunuzdur ki doktorların çoğu hele hele cerrahlar öyle olduklarını zannederler- ben de cerrahım- ya da yaptığınız tedavi ve ameliyat eksiktir, bu da size şifa bulamama ,düşük sağkalım, geç komplikasyon ve nüks ile karşınıza çıkar. Hiçbir doktor kırmızı yakalıyı düşünürken düzgün ve yeterli tedavi yapamaz. Kırmızı yakalılar eskiden beri bizi sevmez. Şimdiki kanunlarla ağızlarının suyu akıyor doktoru nereden denk getirip te anasını ağlatsak diye. Ama ne kırmızı yakalılar ne de halkımız komplikasyon çıkarsa ne kadar ceza alırım diye düşünerek tedavi veya ameliyat yapan doktorla er geç kendi analarının ağlayacağını düşünemiyorlar.Artık doktorun kafasında bu hastayı en doğru en güzel nasıl tedavi ederim değil, bu işten kırmızı yakalının karşısına çıkma şansını en aza indirerek nasıl yırtarım düşüncesi var. Devam edin sayın halk ve kırmızı yakalılar, siz bize bastırdıkça biz de yırtmanın yollarını buluruz elbet...
0
Cevapla
Mehmet K. Çelenk
Çok çok geçmiş olsun. Allah'tan şifalar diliyorum.
0
Cevapla
mehmet yaşar
yazdıklarınızın tamamına katılıyorum.en samimi duygularımla geçmiş olsun dileklerimle.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir