Medimagazin logo

Van’da hastaneye başvuranların sayısı 163’e ulaştı

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hüseyin Avni Şahin, hastanelerine kuş giribi şüphesi ile başvuranların sayısının 163'e ulaştığını belirterek, "Yoğun bakımda yatan 4 hastadan biri dışında geriye kalan 3 kişinin durumları ne iyi ne de kötüdür" dedi
Van’da hastaneye başvuranların sayısı 163’e ulaştı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hüseyin Avni Şahin, hastanelerine kuş giribi şüphesi ile başvuranların sayısının 163'e ulaştığını belirterek, "Yoğun bakımda yatan 4 hastadan biri dışında geriye kalan 3 kişinin durumları ne iyi ne de kötüdür" dedi.

Hastanedeki son durumla ilgili İHA muhabirine bilgi veren Doç. Dr. Hüseyin Avni Şahin, 31 Aralık 2005 tarihinden bugüne kadar Van, çevre il ve ilçelerden kuş gribi şüphesiyle 163 kişinin hastanelerine başvuruda bulunduğunu belirtti. Başvuruda bulunanlardan bugün itibarıyla 38'nin yatakta, 36 hastanın ayakta koruyucu tedavi altında tutulduğunu ifade eden Doç. Dr. Şahin, 5 kişinin ise taburcu edildiğini söyledi. Yoğun bakım ünitesinde bulunan Yusuf Tunç, Ayşegül ve Yusuf Özcan isimli hastaların durumların ne iyi, ne de kötü olduğunu anlatan Şahin, Rabia Kumruoğlu isimli hastanın da yoğun bakım ünitesinden çıkartıldığını bildirdi.

İHA
van&#8217
da
hastaneye
başvuranların
sayısı
163&#8217
e
ulaştı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir