Medimagazin logo

Adana'da başhekim değişikliği

Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde, Dr. Niyazi Yurtseven'den boşalan başhekimlik görevine Dr. Cem Uraldı atandı
Adana'da başhekim değişikliği
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde, Dr. Niyazi Yurtseven'den boşalan başhekimlik görevine Dr. Cem Uraldı atandı.


Uzun yıllar başhekim olarak görev yapan Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Niyazi Yurtseven'den boşalan bu göreve, Seyhan Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Cem Uraldı'yı atadı.


Uraldı, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni 1998 yılında bitirdikten sonra Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde aile hekimliği ihtisasını yaptı. Bir süre Fatih Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak da çalışan Dr. Cem Uraldı, Adıyaman Çelikhan Devlet Hastanesi'nde görev yaptıktan sonra 2005 yılında 300 yataklı Seyhan Devlet Hastanesi'ne başhekim olarak atandı. Sağlık Bakanlığı tarafından Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne başhekim olarak atanan Dr. Cem Uraldı, görevine başladı.


Adana'da, 137 bin metrekare alanda 1984 yılından bu yana hizmet veren 644 yatak kapasiteli Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi, Adana, Konya, Kırşehir, Nevşehir, Kayseri, Aksaray, Karaman, Mersin, Niğde, Sivas, Kahramanmaraş, Adıyaman, Osmaniye, Gaziantep, Hatay ve Şanlıurfa illerine hizmet veriyor. Hastane bünyesinde 27 yatak kapasiteli bir de "Alkol ve Madde Bağımlıları Merkezi" (AMATEM) bulunuyor. Hastanede; psikiyatri, nöroloji, dahiliye, ağız ve diş sağlığı polikliniklerinin yanı sıra mikrobiyoloji, biyokimya laboratuarları, röntgen ve eczane de yer alıyor.


İHA
adana'da
başhekim
değişikliği
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir