Medimagazin logo

Kendisini doktor olarak tanıtan taciz şüphelisi yakalandı

Bursa'da, evde yalnız olan 5 çocuğu taciz ettiği ve 2 ayrı hırsızlık olayına karıştığı öne sürülen zanlı, İstanbul'da yakalandı
Kendisini doktor olarak tanıtan taciz şüphelisi yakalandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Bursa'da, evde yalnız olan 5 çocuğu taciz ettiği ve 2 ayrı hırsızlık olayına karıştığı öne sürülen zanlı, İstanbul'da yakalandı.

Kendisini doktor olarak tanıtıp girdiği evlerde küçük çocukları taciz ettiği öne sürülen zanlı, çocuklardan 5'i tarafından teşhis edildi. Bursa'da adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Alınan bilgiye göre, merkez Osmangazi ve Yıldırım ilçeleri ile Gemlik'te, 9 ila 12 yaşlarındaki 5 ayrı çocuğu taciz ettiği ve 2 ayrı hırsızlık olayına karıştığı öne sürülen zanlının kimliği tespit edildi.

İstanbul'da olduğu belirlenen H.U. (40) için Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma Bürosu ve Çocuk Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler operasyon düzenledi. Kendisini doktor ya da evde yalnız başına kalan çocukların babalarının arkadaşı olarak tanıtan H.U'nun, kız çocuklarını taciz ettiği tespit edildi. Çocukları taciz edemediği evlerden hırsızlık yaptığı da iddia edilen H.U'.nun, gerçek mesleğini mimarlık olarak söylediği öğrenildi.
Taciz ettiği çocuklar tarafından teşhis edilen H.U, sorgulamasının ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı. H.U'nun ifadesinde, iki kez evlendiği ve çocuğu olmadığı için böyle bir teşebbüste bulunduğu belirtildi.

İHA
kendisini
doktor
olarak
tanıtan
taciz
şüphelisi
yakalandı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir