Medimagazin logo

Diyarbakır: Basın açıklamasına vatandaştan yoğun ilgi

Diyarbakır Tabip Odası'na bağlı hekimler, geçtiğimiz günlerde İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Otoparkı'nda uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Göksel Kalaycı için saygı duruşunda bulundu
Diyarbakır: Basın açıklamasına vatandaştan yoğun ilgi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Diyarbakır Tabip Odası'na bağlı hekimler, geçtiğimiz günlerde İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Otoparkı'nda uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Göksel Kalaycı için saygı duruşunda bulundu.


Diyarbakır Devlet Hastanesi bahçesinde basın açıklaması yapan hekimler, Prof. Dr. Göksel Kalaycı için saygı duruşunda bulundu. Diyarbakır Tabipler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Adem Avcıkıran, değerli bilim adamı ve hocamız Prof. Dr. Göksel Kalaycı'nın katledilmesinin acısını yaşadıklarını belirterek, "Şiddetin insanlık alemi için en büyük tehdit olduğu bir dönemde yaşıyoruz. Mesleki faaliyet alanımız şiddetten mutlak arındırılmış bir alandır. Bu yüzdendir ki, binlerce yıllık insanlık tarihinde hekimler ve sağlıkçılar her türlü şiddet ortamında dahi dokunulmazdır. Eğer şiddet bu dokunulmaz alanı da sirayet etmişse, toplum olmanın birlikte yaşamanın en temel değerleri büyük bir tehlike altındadır. Bu saldırının son kurbanı, değerli meslektaşımız Göksel Kalaycı olmuştur. Derin acımızı başta ailesi ve yakın arkadaşları olmak üzere tüm tıp camiasıyla paylaşıyor ve ailesine başsağlığı diliyoruz" dedi.


Basın açıklaması sırasında vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği görüldü.
diyarbakır:
basın
açıklamasına
vatandaştan
yoğun
ilgi
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir