Medimagazin logo

Dünyanın ünlü yüz plastik cerrahları İzmir'de buluşacak

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı'nın kardeş klinik Chicago Illinois Üniversitesi KBB Anabilim Dalı ile birlikte organize ettiği, dünyanın ünlü yüz plastik cerrahlarını bir araya getiren kongre yarın başlıyor
Dünyanın ünlü yüz plastik cerrahları İzmir'de buluşacak
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı'nın kardeş klinik Chicago Illinois Üniversitesi KBB Anabilim Dalı ile birlikte organize ettiği, dünyanın ünlü yüz plastik cerrahlarını bir araya getiren kongre yarın başlıyor.


EÜ Atatürk Kültür Merkezi'nde 11 Kasım 2005 tarihinde saat 08.30'da başlayacak ve 4 gün sürecek kongre öncesi 10 Kasım'da Ege Üniversitesi Kulak-Burun-Boğaz Anabilim Dalı ameliyathanesinde yapılacak ameliyatlar anında Muhittin Erel Amfisi'nde izleyen misafir hekimlere ulaştırılacak. Daha sonraki iki gün içinde Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde burun estetik cerrahisi detaylı olarak ele alınacak.

ABD'nin Chicago kentinden Prof. Dr. Eugene M. Tardy, Prof. Dr. Regan J.Thomas, Prof. Dr. Dean M. Toriumi; Hollanda'nın Amsterdam kentinden Avrupa Fasiyal Plastik Cerrahi Akademisi Başkanı Prof. Dr. Gilbert J.Nolst-Trenite ve Doç. Dr. Peter Lohuis; İngiltere'nin Londra şehrinden Prof. Dr. Tony Bull ve Ege Üniversitesi'nden Prof. Dr. Bülent Karcı ve Prof. Dr. Fazıl Apaydın konferans sunacak.


Toplantının son gününde ise yüz gençleştirilmesiyle ilgili konular ele alınacak. Bu toplantıda ABD'nin Chicago kentinden Prof. Dr. Regan J.Thomas, Rochester kentinden Prof. Dr. Vito Quatela; İsviçre'den Uzman Dr. Caroline Zimmermann, Ege Üniversitesi Dermatoloji Anabilim Dalı'ndan Prof. Dr. İdil Ünal ve Prof. Dr. Fazıl Apaydın konferanslar ve video görüntüleri sunacak. Ele alınacak konular arasında yüz estetik analizi, cilt bakımı, antiaging, yüz implantları, kepçe kulak ameliyatları, yüz germe, göz kapağı estetiği, kaş kaldırma, gıdı yok etme, botox uygulamaları yer alıyor.


11 Kasım Cuma günü saat 10.00'da açılış konuşmalarıyla başlayacak program kapsamında fahri öğretim üyesi belgelerinin takdimi, her iki klinik arasında kardeş klinik belgelerinin takdimi, Prof. Dr. Yücel Tanyeri tarafından sunulacak "Türkiye'de Fasiyal Plastik Cerrahi'nin Tarihi" konulu konferans yer alacak.


İHA
dünyanın
ünlü
yüz
plastik
cerrahları
i̇zmir'de
buluşacak
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir