Medimagazin logo

Egeli profesörün başarısı

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Alper'in "Canlıdan canlıya karaciğer naklinde hepatik arterin rekonstrüksiyonu (birleştirilmesi)" başlıklı makalesi, dünyanın en saygın mikrocerrahi dergisine kabul edildi
Egeli profesörün başarısı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Alper'in "Canlıdan canlıya karaciğer naklinde hepatik arterin rekonstrüksiyonu (birleştirilmesi)" başlıklı makalesi, dünyanın en saygın mikrocerrahi dergisine kabul edildi.


Türkiye'den bu alanda ilk kez bir yayının bu dergiye kabul edildiğini açıklayan Prof. Dr. Alper, "Makalemde mikrocerrahi alanında gerçekleştirdiğim 150 olgudaki sonuçları sundum. Yayın dünya çapında çok ses getirdi. Bu benim ve üniversitem adına büyük onur" dedi.
Prof. Dr. Alper, makalesinin ardından derginin yayın kurulunda bulunan Duke Üniversitesi Plastik Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. L. Scott Levin'in atıfta bulunarak, bu yayının dünya çapında bir deneyim olduğunu ve tıp literatürüne büyük katkı sağladığına ilişkin övgü dolu sözler belirttiğini açıkladı.


İHA
egeli
profesörün
başarısı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir