Medimagazin logo

Hastane çalışanları yol kapattı

Tepecik Ege Doğumevi Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanları, bir ebenin nöbet çıkışında kapkaça uğradığını iddia ederek, tepkilerini göstermek için hastanenin yolunu trafiğe kapattı
Hastane çalışanları yol kapattı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Tepecik Ege Doğumevi Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanları, bir ebenin nöbet çıkışında kapkaça uğradığını iddia ederek, tepkilerini göstermek için hastanenin yolunu trafiğe kapattı.

Hastane önünde basın açıklaması yapan Sağlık Emekçileri Sendikası (SES) İzmir Şubesi Yönetim Kurulu üyesi hemşire Nurşen Coşkuner, ebe Ajda Kayrakçı'nın dün akşam saat 20.00 sıralarında nöbet çıkışında saldırıya uğrayarak yaralandığını ve çantasının kapkaç suretiyle çalındığını iddia etti.


Coşkuner, Kayrakçı'nın 5 gün iş göremez raporu aldığını belirtti.

Hastane önünde her 50 metrede bir polisin beklediğini dile getiren Coşkuner, gasp ve kapkaç olaylarının her geçen gün arttığını, bu kişilere karşı herhangi bir önlem alınmadığını öne sürdü.


Sağlık çalışanlarının ve halkın yoğun olarak bulunduğu bölgede her gün benzer olayların yaşandığını ileri süren Coşkuner, ''Bu olayların failleri herkes tarafından bilinmektedir. Ne var ki bu korku imparatorluğunu dağıtmak için alınan önlemler yeterli olmamaktadır'' dedi.

Bazı hastane çalışanları, hastane bahçesine kamera yerleştirilmesini istedi.

İzmir Tabipler Odası Başkanı Zeki Gül ise bu saldırıların hastane çalışanlarına kadar yaygınlaşmasının düşündürücü olduğunu söyledi.

Açıklamanın ardından sağlık çalışanları, hastane önündeki yolu bir süre trafiğe kapattı. Saldırıyı alkışla protesto eden çalışanlar, daha sonra işlerinin başına döndü.

Milliyet

hastane
çalışanları
yol
kapattı
Yorum (1)
Dr Jane Doe
Cerrahlık ilk tercihtir. Milletvekilliği, bakanlık makamdır. Biri sana ''ihsan eder''. Halbuki doktorluk, cerrahlık, alnının akıyla, bileğinin hakkıyla aldığın alınterindir, mesleğindir. Bir de bi lap. keseye 3 kişiyle girmek komik olmuş ama yine de eline sağlık doktor Osman Bey'in.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir