Medimagazin logo

Mikrop tazminatı

Hastane mikrobu yüzünden hayatını yitiren eski Bakan Veysel Atasoy'un eşi Işıl Atasoy, hastaneyi ve Sağlık Bakanlığı'nı mahkemeye verdi. Bayan Atasoy 280 bin YTL tazminat talep ediyor
Mikrop tazminatı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Hastane mikrobu yüzünden hayatını yitiren eski Bakan Veysel Atasoy'un eşi Işıl Atasoy, hastaneyi ve Sağlık Bakanlığı'nı mahkemeye verdi. Bayan Atasoy 280 bin YTL tazminat talep ediyor.



Atasoy'un eşi dava açıyor

Akciğer zarında kalınlaşma nedeniyle geçirdiği biyopsi sonrası, "MRSA" adı verilen mikrobu kapan ve yaşamını yitiren eski bakan Veysel Atasoy'un eşi Işıl Atasoy hukuk mücadelesine başladı. Atasoy, eşinin biyopsi olduğu ve mikrop kaptığı Gazi Hastanesi ve Sağlık Bakanlığı'nda kendisi ve çocukları için 280 bin YTL manevi tazminat talep etti. Işıl Atasoy, hukuk mücadelesini sonuna kadar sürdüreceğini belirterek, kimsenin kendisine destek vermemesinden yakınıyor. Atasoy, "Hastane mikrobu nedeniyle hayatını kaybeden bebekleri izlediğimde yaşadıklarımız aklıma geliyor. Ama yaşanan bu olaylar kapanıp gidiyor. Aradan bir yıl geçti, hâlâ Adli Tıp Kurumu'ndan rapor gelmedi. Sağlık Bakanlığı günden beri hiçbir şey yapmadı. Öldükten sonra aradılar ama bugün kimse yok yanımızda" diyor.

Sabah
mikrop
tazminatı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir