Medimagazin logo

Gümüşhane Devlet Hastanesi rekora gidiyor

Doktor açığının giderilmesi, yapılan yeni sağlık personeli ataması ve hastaneye ilave edilen ek polikliniklerle birlikte Gümüşhane Devlet Hastanesi adeta rekora gidiyor
Gümüşhane Devlet Hastanesi rekora gidiyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Doktor açığının giderilmesi, yapılan yeni sağlık personeli ataması ve hastaneye ilave edilen ek polikliniklerle birlikte Gümüşhane Devlet Hastanesi adeta rekora gidiyor.

Geçen yılın ilk 8 ayında 102 bin 291 olan poliklinik sayısının bu yılın ilk 8 ayında yüzde 40 artarak 144 bin 524'e ulaştığı bildirildi.


Gümüşhane Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Karaduman, geçen 3 yıl içerisinde ağız-diş sağlığı merkezinin açıldığını, polikliniklere ilave yapıldığını belirtti.

Karaduman, "Şu anda hastanemizde beyin cerrahı da dahil olmak üzere her branşta doktorumuz bulunmaktadır. Yeterli sağlık personeli ile birlikte gerek laboratuarlarımız, gerekse diğer birimlerimizde herhangi bir sıkıntımız yoktur. Hayırsever bir işadamımızın hastanemizin acil servisini yeniden yapılandırması sonucu acil müdahalelerde de doktor, sağlık personeli ve araç gereç yönünden herhangi bir sıkıntı yaşamamaktayız" dedi.


Başhekim Mehmet Karaduman, bu yılın ilk 8 ayı içerisinde hastanede 367 sağlıklı doğum gerçekleştirdiklerini de sözlerine ekledi.


İHA
gümüşhane
devlet
hastanesi
rekora
gidiyor
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir