Medimagazin logo

Tabip odası doktora saldırıyı kınadı

Erzurum, Kars, Gümüşhane, Bayburt, Ardahan ve Iğdır Tabip Odası Yönetim Kurulu, geçtiğimiz hafta Aziziye Araştırma Hastanesi'nde Yrd. Doç. Dr. M. Dumlu Aydın'ın saldırıya uğramasını kınadı
Tabip odası doktora saldırıyı kınadı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Erzurum, Kars, Gümüşhane, Bayburt, Ardahan ve Iğdır Tabip Odası Yönetim Kurulu, geçtiğimiz hafta Aziziye Araştırma Hastanesi'nde Yrd. Doç. Dr. M. Dumlu Aydın'ın saldırıya uğramasını kınadı.


Tabip Odası'ndan yapılan açıklamada, kendini bilime ve insan sağlığına adamış bir hekimin çalışma odasında saldırıya uğramasının son derece üzüntü verici olduğu belirtildi. Açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

"Olayı şiddetle kınıyor, sorumluların hak ettikleri cezayı alacaklarını ümit ediyoruz. Sabahlara kadar ya kitap ya da hasta başında ömrünü geçiren hekimlerimizin hak ettiği muamele bu olmamalıdır. Bu konuda herkes gibi medya da üzerine düşeni yapmalıdır. Sağlık hizmetinde olabilecek bazı münferit-menfi olayları haber yaparken, bu tür olayların kutsal sağlık hizmetinin genelinden ayrımının da vurgulanması gerekmektedir. Dileriz, bir daha böyle saldırılara maruz kalmayız. Hekimleri yıpratmanın, incitmenin kimseye fayda sağlayamayacağının herkesçe bilinmesini istiyoruz."

İHA
tabip
odası
doktora
saldırıyı
kınadı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir