Medimagazin logo

Ameliyathanede yangın paniği

İstanbul Üniversitesi (İÜ) Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı ameliyathanesindeki bir masada parlama olması ve ardından duman çıkması, kısa süreli heyecana neden oldu
Ameliyathanede yangın paniği
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
İstanbul Üniversitesi (İÜ) Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı ameliyathanesindeki bir masada parlama olması ve ardından duman çıkması, kısa süreli heyecana neden oldu.

İÜ Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı ameliyathanesindeki bir masada, saat 14.45 sıralarında elektrik aksamından kaynaklanan bir parlama meydana geldi. Hasta alınmaya hazırlanan masadan, parlamayla birlikte duman çıktı.

Servisteki görevli ve hastalar arasında kısa süreli heyecana yol açan küçük çaplı yangın, görevliler tarafından söndürüldü.

Yangın ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise inceleme yaparak hastaneden ayrıldı.

Olay nedeniyle hastane dışına çıkan hastalar, daha sonra servislerine geri döndü. Ameliyat edilmesi gereken hasta ise arıza nedeniyle başka bir masaya yatırıldı.

Hürriyet
ameliyathanede
yangın
paniği
Yorum (6)
sakine özdemir
hocam eve gelen çilingir 2 dk için 5o tl alıyor, bir saç traşı 20 tl, çamaşır makinası vs beyaz eşya servisi hiç bir işlem yapmasa dahi 25 tl alıyor hekimlik mesleğine verilen değer içler acısı...insanın dirisine değer verilmediği gibi, ölüsüne de değer verilmiyor, yani hayvan otopsisi 250 tl, insan otopsisi 14 tl. bunları duydukça sadece üzülüyorum ve kızıyorum bence daha ileri bir şeyler yapmak lazım...
6
Cevapla
DrHammer
Bizde sağlık bakanlığı her işi angaryaya dönüştürdü zaten.
1
Cevapla
DR.AU
Lisede sosyoloji hocamız sol görüşlü idi. gecekonduya karşıydı. çünkü gecekondu sahibi olununca mülkiyet duygusunun devrime engel olacağını söylerdi. hekimlerin herhalde maddi ve manevi olarak gittikçe yoksullaştırılması da günün birinde bir devrim olmasa da patlamaya neden olacaktır. ama ne zaman ve hangi birlik ve beraberlikle ?
0
Cevapla
abdullah özer
Allah sabır versin...çok zor bir iş ..karşılığı bu mu...
0
Cevapla
mçs
bir günlüğüne tüm doktorlar istisnasız iş bıraksa kimse işe gitmese ne olur acaba değerleri anlaşılırmı....bizim millet onada kulp takar...
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir