Medimagazin logo

Sağlık ocağında lojman sıkıntısı

Samsun'un Gökçepınar Köyü'nde, bir doktor, bir ebe, bir hemşire ve bir de hizmetlinin görev yaptığı Gökçepınar Sağlık Ocağı'na ait lojmanların bakım ve onarımının yapılmaması nedeniyle büyük sıkıntı yaşandığı belirtildi
Sağlık ocağında lojman sıkıntısı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Samsun'un Gökçepınar Köyü'nde, bir doktor, bir ebe, bir hemşire ve bir de hizmetlinin görev yaptığı Gökçepınar Sağlık Ocağı'na ait lojmanların bakım ve onarımının yapılmaması nedeniyle büyük sıkıntı yaşandığı belirtildi.


Canik Beldesi mücavir alanındaki köyün sağlık ocağını ziyaret eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, hastanede görev yapan hemşire Saliha Akar ve ebe Günda Kapıcı ile sağlık ocağına verebilecekleri katkıları konuştu.

Hemşire Saliha Akar, ocağa gelen hastalara en iyi hizmeti verdiklerini belirterek, şehre geliş-gidiş yaptıklarını dile getirdi. Sağlık ocağının hemen yanında lojman bulunmasına rağmen şehre gidiş-geliş yapan sağlık çalışanlarının lojmanı bakımsız olmasından dolayı kullanamadıkları ve onarım için 5-6 bin YTL'ye ihtiyaç olduğu öğrenildi. Özellikle kış mevsiminde köye gidiş-gelişte sıkıntı yaşadıklarını ifade eden sağlık ocağı çalışanları, lojman sıkıntısının biran önce giderilmesini istedi.

İHA
sağlık
ocağında
lojman
sıkıntısı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir