Medimagazin logo

Hastanelerin soyunma dolaplarındaki çantaları çalan hırsızlar yakalandı

Çanakkale il merkezi ile Ezine ve Çan ilçelerinde hastanelerin soyunma dolaplarındaki çantaları çalan hırsızlar, Balıkesir'de kamera görüntülerinden teşhis edilerek yakalandı
Hastanelerin soyunma dolaplarındaki çantaları çalan hırsızlar yakalandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Çanakkale il merkezi ile Ezine ve Çan ilçelerinde hastanelerin soyunma dolaplarındaki çantaları çalan hırsızlar, Balıkesir'de kamera görüntülerinden teşhis edilerek yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, A.Ş. isimli şahıs, Çanakkale Devlet Hastanesi dahiliye servisindeki soyunma odasına bıraktığı omuz çantasının içinde bulunan 350 YTL ile 2 kredi kartının çalındığını beyan edince, emniyet kuvvetleri bölgede arama çalışmalarına başladı. 2 kişi olduğu belirtilen ve eşkalleri alınan şahısların il merkezinde bir benzin istasyonundan çalıntı kredi kartı ile alışveriş yaptıklarının belirlenmesi üzerine, benzin istasyonunun kamera kayıtlarına bakıldı. Yapılan incelemede, şahıslar tespit edildi. Sıkı takibin ardından Ö.T. (20) ile T.Ö. (29) isimli zanlılar, Balıkesir'de yakalanarak Çanakkale'ye getirildi. Zanlıların ayrıca Çan Devlet Hastanesi genel cerrahi servisi soyunma odasındaki çantalarla, Ezine Devlet Hastanesi hemşire odalarından para ve kredi kartları çaldıkları tespit edildi. Adliyeye çıkarılan 2 zanlı tutuklandı.

İHA
hastanelerin
soyunma
dolaplarındaki
çantaları
çalan
hırsızlar
yakalandı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir