Medimagazin logo

İstanbul’da asılsız kuş gribi ihbarı

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni telefonla arayarak kuş gribi hakkında bilgi alan ve bir yakınını getireceğini söyleyen vatandaş, hastane çalışanlarını alarma geçirdi. Maske ve eldiven takan personelin gergin bekleyişi, ihbarın asılsız olduğunun anlaşılmasıyla sona erdi
İstanbul’da asılsız kuş gribi ihbarı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni telefonla arayarak kuş gribi hakkında bilgi alan ve bir yakınını getireceğini söyleyen vatandaş, hastane çalışanlarını alarma geçirdi. Maske ve eldiven takan personelin gergin bekleyişi, ihbarın asılsız olduğunun anlaşılmasıyla sona erdi.

Kuş gribi vakalarının ve konuyla ilgili haberlerin artması, vatandaşları merak içinde bırakıyor. Vatandaşlar, hastalık hakkında bilgi almak için hastane telefonlarını adeta kitliyor. Bu telefonlardan biri, dün akşam saatlerinde Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kuş gribi paniği yaşanmasına neden oldu. Hastaneyi arayan kimliği belirsiz bir şahıs, yetkililerden kuş gribi hakkında bilgi almak istedi. Meraklı vatandaş ayrıca, kuş giribine yakalanan bir hastası olduğunu ve hastayı hastanenin ilgili bölümüne getirmek istediğini söyledi.
Telefon üzerine paniğe kapılan hastane görevlileri, durumu yetkililere bildirip hazırlıklara başladı. Hastane personeline maske ve eldiven dağıtıldı. Hastalıkla ilgili birim de, olası bir başvuru için hazır tutuldu. Hastaneye giren vatandaşlara da maske dağıtıldı.

Aradan geçen 2 saat zamana rağmen hastaneye kimsenin başvurmaması üzerine ihbarın asılsız olduğu anlaşıldı ve herkes rahat bir nefes aldı.
İHA
i̇stanbul&#8217
da
asılsız
kuş
gribi
ihbarı
Yorum (2)
Nafiz ÖZÇELİK
Sayın Hocam; Öncelikle yeni görevinizi tebrik ederiz.. Biz, Muğla ve ilçelerinde ve HATTA BÜTÜN TÜRKİYE VE YURTDIŞI'NA Bitkisel menşeili, Tarım Bakanlığı'ndan Ruhsatlı, DIABET TEDVİSİNDE DAHİ destek anlamında BAŞARILI beslenme desteği/gıda takviyesi adı verien SADECE ECZANE'LERDE SATILACAK ürünler pazarlayacağız.. Sizin Tıp ve diğer - Yüksek Okul dahil - öğrencileriniz boş zamanlarını Eczane ziyareti tarzında değerlendirirlerse onlara ciddi ve yüzde yüz yasal bir destek sağlıyabiliriz..(Prim) (www.immunat.com.tr) İmalat Bodrum'dadır.. Ürünler hakkında Eskişehir Eczacılık Fak. Prof. Dr. Neşe KIRIMER / Ankara Ü. Eczacılık F. / Novagenix gibi kurumlardan referans talep ettik.. C.V. ler gönderilebilir..(Benim Tel: 0536 319 32 74) SAYGILARIMIZLA
0
Cevapla
coşkun güneş
tebrikler. başarılar diliyorum. saygılarımla.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir