Medimagazin logo

Trafik kazasında yaralanan hemşire hayatını kaybetti

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde çalışan hemşire 29 yaşındaki Ayşe Boz, geçirdiği trafik kazasının ardından tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Trafik kazasında yaralanan hemşire hayatını kaybetti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

ZONGULDAK-5 Ağustos günü Kilimli beldesi İnönü Caddesi'nde yolun karşısına geçmek isteyen Ayşe Boz, Zonguldak'tan Kilimli istikametine giden Birol B. yönetimindeki kömür yüklü kamyonetin altında kalmıştı. Kazanın ardından hemşire Ayşe Boz olay yerine gelen ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.
 

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Nefroloji Servisi hemşirelerinden olan Ayşe Boz, Atatürk Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde 12 gündür verdiği yaşam savaşını kaybetti.
 

ayşe boz
trafik kazası
Yorum (2)
y
zaman ne cabuk geciyor 10 sene olmuş bi sabah yine nöbete gelmiştik dediler ayşe hemşire gelmedi bugün nöbetci ama yok sonradan duydukki tirafik kazası gecirmiş allah sana gani gani rahmet eylesin mekanın cennet bağcesi olsun ayşe hemşire
1
Cevapla
s.a
@y olayına ben bakmıştım. kilimli karakolunda çalışırken. biz de çok üzülmüştük polis memurları olarak. küçük kardeşi ve annesine bakıyor diye duymuştuk. allah rahmet eylesi̇n.
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir