Medimagazin logo

Emek Platformu Hükümeti başarısızlıkla suçladı

Emek Platformu’na bağlı sendika ve sivil toplum örgütleri ülke genelinde ve Erzurum’da yaptıkları ortak basın açıklaması ile Sosyal Sigortalar Kurumu Hastaneleri(SSK) ve Köy Hizmetleri’nin İl Özele İdareleri’ne devrine tepki göstererek hükümeti başarısızlıka suçladı
Emek Platformu Hükümeti başarısızlıkla suçladı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Emek Platformu’na bağlı sendika ve sivil toplum örgütleri ülke genelinde ve Erzurum’da yaptıkları ortak basın açıklaması ile Sosyal Sigortalar Kurumu Hastaneleri(SSK) ve Köy Hizmetleri’nin İl Özele İdareleri’ne devrine tepki göstererek hükümeti başarısızlıka suçladı.

Emek Platformu Erzurum dönem sözcülüğünü yapan Türk-İş 9. Bölge Temsilcisi Orhan Gözgeç, Tes-İş Sendikası hizmet binasında hükümeti eleştiren basın toplantısı düzenledi. Gözgeç, hükümetin seçimden önce vaat ettiği hiç bir sözü yerine getirmedğini iddia etti. Ülkede ekonomik krizin yaşandığını söyleyen Gözgeç, dar ve orta gelirli vatandaşların açlık sınırının altında yaşam mücadalesi verdiğini kaydetti.

Yeni iş alanlarının açılmadığını ve istihdama yönelik ciddi politikaların da izlenmediğine dikkat çeken Gözgeç,“Hükümet başarısızdır.” dedi. Köy Hizmetleri ve SSK hastanelerinin devrini hukuksuzluk olarak değerlendiren Gözgeç, hiç kimsenin hukukun üzerinde olamayacağına dikkat çekti.

Zaman
emek
platformu
hükümeti
başarısızlıkla
suçladı
Yorum (1)
Çisem Yiğit
Deniz Bey ve ekibi 17 Aralık 2009'da hem subdural hem epidural beyin kanaması geçiren babamı (Adil Yiğit) hastaneye ulaştıktan yaklaşık 15 dakika içerisinde ameliyata aldılar ve uzun süren çabaları muhteşem bir sonuç verdi... 40 gün reanimasyonda kalan babam şu an normal bir insan gibi hayatına devam ediyor. Kendisini her daim minnetle anıyoruz. Buradan bir kez daha teşekkür etmek istedik... Sevgi ve saygılarımızla,
17
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir