Medimagazin logo

Sağlık Bakanlığı'nın 2015 hedefi

Bakan Recep Akdağ: "Zor bir hedef. İnşallah bunları başaracağız."
Sağlık Bakanlığı'nın 2015 hedefi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, anne ve bebek ölümlerinde 2015 yılı hedeflerinin, anne ölümlerinde yüz binde 10’un, bebek ölümlerinde de binde 7’nin altına inmek olduğunu söyledi.

Akdağ, şöyle konuştu: “Anne ölümleri şu anda yüz binde 13-14, bebek ölümleri binde 10 oldu. Biz bu sayıyı daha da düşüreceğiz. 2015 hedeflerimiz; anne ölümlerinde yüz binde 10’un altına inmek, bebek ölümlerinde binde 7’inin altına inmektir. Zor bir hedef. İnşallah bunları başaracağız. Bir annenin ölümü çok acı bir olaydır. Geride yetim çocuklar ve ailenin diğer üyelerini bırakıyor.”

sağlık
bakanlığı'nın
2015
hedefi
Yorum (1)
BA
sayın bakanım biz bu hedefin daha iyisinide yaparız. Ama çalışma şevkimizi kırmaktan vazgeçmelisiniz. motivasyonumuzu arttırmalısınız. Ay sonunda taksit vs. düşünmek zorunda bıraktınız tüm hekimleri. acilen ücret düzenlemesine gitmeniz lazım çünkü son dönemlerdeki izlenimim hekimler çok bezgin ve yorgun. Üzerine birde geçim sıkıntısı bindiğinde hekimler hastalarına konsantre olmakta güçlük çekiyor. İlgi ve bilgi ve dikkatlerinize sunulur.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir