Medimagazin logo

Ankara'da Çayyolu Diş Kliniği hizmete girdi

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde belediye Karşıyaka'nın ardından Çayyolu’nda da diş kliniği açtı. Çayyolu’nda açılan Gazi Üniversitesi Diş Kliniği ek hizmet birimi, 10 ünitesiyle implanttan, dolguya, röntgenden diş bakımına kadar her alanda vatandaşlık numarası ile hizmet veriyor.
Ankara'da Çayyolu Diş Kliniği hizmete girdi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

 Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Çayyolu’nda hizmet vermeye başlayan ve modern bir altyapı ile düzenlenen kliniğin vatandaşlardan tam not aldığını söyledi. Kliniği ziyaret ederek çalışmalar konusunda bilgi alan Yaşar, dişçi koltuğuna da oturarak diş bakımı yaptırdı. Başkan Yaşar, “Vatandaşımızın sağlığı bizim için öncelikli konudur. Sağlığa ve eğitime büyük destek veriyoruz. Karşıyaka’daki diş kliniği bu bölgede oturup diş sağlığı adına hastanelere gitmekte zorlanan ekonomik sıkıntı içindeki vatandaşlarımız için büyük bir açık kapatıyor. Şimdi ikinci diş kliniğini Çayyolu’nda açarak Gazi Üniversitesi’ne devrettik. Vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladı. Bu da bizi çok memnun ediyor.” dedi.


    Çayyolu Diş Kliniği 10 ayrı dişçi ünitesi, 8 diş hekimi ve 10 sağlık personeli ile hizmet veriyor. Vatandaşlık numarası ile başvurulan klinik bugüne kadar 600 hasta kabul etti.

ankara'da
çayyolu
diş
kliniği
hizmete
girdi
Yorum (1)
Musatafa çağlayan
Sitede telefon veya adrese neden ulaşamıyorum haberin her tarafını özel dış merkezlerinin bilgileri sarmış çok karışık portaliniz var.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir