Medimagazin logo

Prof.Dr.Şahin Aksoy son yolculuğuna uğurlandı

Prof.Dr.Şahin Aksoy son yolculuğuna uğurlandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

2008-2010 ve 2010-2012 dönemleri Şanlıurfa Tabip Odası Başkanı ve  2012-2014  dönemi Şanlıurfa Tabip Odası Onur Kurulu Üyesi olan ve Medimagazin'de uzun süredir köşe yazarlığı yapan Prof.Dr. Şahin Aksoy dün akşam hayatını kaybetti. Prof.Dr.Aksoy, Pankreas Ca nedeniyle tedavi görüyordu.

 

Aksoy için az önce Harran Üniversitesi Tıp Fakültesinde cenaze töreni düzenlendi. Cenazesi bugün öğle namazından sonra toprağa verildi.

Prof.Dr. Şahin Aksoy'un 2006 yılından beri yayınlanan köşe yazılarına ulaşmak için...

 

 

Prof. Dr. Şahin Aksoy için bugün saat 11.00'da Harran Üniversitesi Tıp Fakültesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından, Yusuf Paşa Camiinden öğle namazında kaldırıldı. Aslen Ordu’lu olan Şahin Aksoy uzun süre hizmet verdiği Şanlıurfa’da vasiyeti üzerine Bediüzzaman mezarlığına defin edildi. Aksoy'un un taziyesi Koru Kent taziye evinde yapılıyor. Prof. Dr. Şahin Aksoy’un cenaze törenine üniversite yöneticilerinin ve öğretim elemanlarının yanısıra Şanlıurfa milletvekili Abdulkerim Gök, Şanlıurfa’daki hastane yöneticileri, ailesi, sevenleri ve öğrencileri katıldı. (http://www.urfahaber.net)

 
şahin aksoy
Yorum (73)
şahin öztürk
Şahin hocamın son dönemdeki fikirleri aykırı olmakla birlikte farklı bakış açısıyla camiamıza zenginlik katıyordu..Samimi söylüyorum şok oldum ve çok üzüldüm.. Allah rahmet eylesin..Ailesine ve tıp camiasına sabır diliyorum..
0
Cevapla
DR Yusuf
Allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun...
0
Cevapla
cihan
Allah rahmet eylesin..
0
Cevapla
Frankie Bellevan
şahin hocama allahtan rahmet,ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. mekanı cennet olsun. kim ne derse desin,ölümden başkası yalan. bu;yeri ve zamanı geldiğinde,hepimizin yüzleşmek zorunda olduğu en büyük gerçek.
0
Cevapla
alper gül
ALLAH rahmet eylesin...
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir