Medimagazin logo

Nazilli Devlet Hastanesi'nde plastik cerrah göreve başladı

Nazilli Devlet Hastanesi'nde daha önce bulunmayan plastik ve estetik cerrahi uzmanının göreve başladığı bildirildi.
Nazilli Devlet Hastanesi'nde plastik cerrah göreve başladı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

AYDIN-Hastane Yöneticisi Dr. Nail Ündağ, sağlık alanında iddialı bir konuma kavuştuklarını belirterek, şunları kaydetti:  

"Plastik ve Estetik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Onur Saka, hastanemizde göreve başlamış bulunmaktadır. Bundan böyle ilçede bulunan vatandaşlar, plastik ve estetik cerrahi alanındaki tedavileri için, Aydın, İzmir, Denizli'ye gitmekten kurtulacak. Hastanemizdeki her branştan hekimlerimizle halka en iyi sağlık hizmetini verme gayreti içerisinde olacağız."  

Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden Nazilli Devlet Hastanesi'ne atanan Opr. Dr. Saka ise "Bundan böyle Nazilli Devlet Hastanesi'nde her türlü estetik cerrahi ameliyatları, yüz travmaları ve yüz kırığı ameliyatları, yanık ameliyatları, cilt lekeleri ve cilt kanseri ameliyatları, el cerrahisi ameliyatları, yara bakımı ve yara kapatılması ameliyatları, diabetik ayak yarası bakımı ve ameliyatları yapılacak" ifadelerini kullandı.

nazilli
devlet
hastanesi'nde
plastic
cerrah
göreve
başladı
Yorum (4)
gözde
plastik cer. arkadaş herşeyi yapacağını söyleyip 6 ay sonra yan çizmeler başlayacak ve DAYAK YEMELER BAŞLAYACAK... sizce vatandaşın suçu var mı?
2
Cevapla
drhaso
yahu bu tip haberleri niye yaparsınız olan olaylardan olumlu bir bu habermi çıktı. siz haber yapın olumlu olumsuz ayırmayın noldu o sabahları simit dağıtan hastaneler evine araba gönderilenler evine bırakılan hastaneler devam ediyormu bir onları takip edin nazilliye plastik cerrah gittide noldu çöpmü dikti. kaç gün duracak bir sürü alet edavat aldırdıktan sonra çekip giderse o kadar yatırım nolacak şimdiye kadar olan ölü yatırımları kim araştırıyor bir hastaneye davinci robot alınınca nolacak kullanmayı bilen adam gidince 3 milyonluk robot kime girecek ameliyat yapacak. 3 kalp pompasının paketlerle durduğu 7. yılında paketinin açılmadığı hastanede bu kalp pompaları nolacak biraz araştırın biraz haberci olun nazilliye plastik cerrah gelmiş hoş gelmiş.
0
Cevapla
A.K.
''Plastic Cerrah'' da neyin nesi? EDİTÖR: Uyarınız için teşekkür ederiz, düzeltildi.
0
Cevapla
Sevgi tuna
Yuz botox yapiyormusun.yapiyorsaniz hangi mazeme kulaniyorsunuz
1
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir