Medimagazin logo

Açık ihale usulüyle hekim aranıyor!

Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Kütahya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi İle Merkeze Bağlı Birimlerde görevlendirilmek üzere ihaleyle diş hekimi arıyor.
Kaynak: MEDİMAGAZİN - DR.İBRAHİM ERSOY
Açık ihale usulüyle hekim aranıyor!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından verilen ihale ilanında diş hekiminin açık ihale usulüyle alınacağı belirtilirken gerekli “teknik şartname” maddeleri de tek tek sıralandı.


Kasımda yapılacak ihalede tekliflerin doğrudan adrese verileceği gibi “iadeli taahhütlü posta” yoluyla da gönderilebileceği açıklandı.

Elektronik Kamu alımları Platformu (EKAP) verilen ilanda çalıştırılacak hekimin ayda maksimum 90 bin işlem puanı yapabileceği, bunun üzerindeki puanların “firmaya” ödenmeyeceği belirtildi.

Çalıştırılacak hekimin “muayene ve tedavide Sağlık Bakanlığınca belirlenen birim performans yönergesi, verimlilik kriterlerinde belirtilen oranları maksimum puan alacak şekilde işlem gerçekleştirmek ve idarece tebliğ edilen işlem oranlarını yakalamak zorundadır” diye tanımlanan ihalede hekimin yanlış ve eksik tedavisinde tedavi ücretinin tamamının yüklenici firmaya ödenmeyeceği vurgulandı.

Genel sekreterli yapılacak işin miktarını ise 1.500 000 SUT işlem puanı olarak belirledi.

 

açık
ihale
usulüyle
hekim
aranıyor!
Yorum (16)
dt
Şaka mı bu!
0
Cevapla
Dt
Ne demek istediklerini hiç anlamadım.Eğer anladığım gibiyse de gerçekten durumumuz içler acısı.....
0
Cevapla
serkan
Şartnamenin altında da iki diş hekimin imzası var.. başhekim yardımcılığı gibi yan gelip yatma idari görevi bırakıp kendileri niye çalışmıyorlarmış. hatta bence kendileri girsin ihaleye...
0
Cevapla
xdgf
allah belalarını versın bı bu eksıktı durmak yok peşkeş çekmeye devammmmmmm
0
Cevapla
mehmet ali
yaptıkları, iş kanununa aykırıdır. bir işveren yapılan esas işi taşeron olarak yaptıramaz. buradaki sağlık işi esas işidir ve bunu taşeronlaştıramaz. Yaparsa suç işlemiş olur ve ceza yer. Ayrıca taşeron olarak çalıştırılan işçilerin de tazminat alma hakkı olur.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir