Medimagazin logo

TBMM bugün Torba Yasa bitene kadar çalışacak!

AK Parti, Meclis'in, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçim nedeniyle, 27 Şubat Perşembe gününden itibaren Nisan ayına kadar çalışmalarına ara vermesini planlıyor
TBMM bugün Torba Yasa bitene kadar çalışacak!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

TBMM- Meclis, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçim nedeniyle, 27 Şubat Perşembe gününden itibaren Nisan ayına kadar çalışmalarına ara verecek.

 


AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, TBMM Genel Kurulu bugün, kamuoyunda "tam gün" tasarısı olarak bilinen, Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair "torba tasarının" görüşmelerinin bitimine kadar çalışacak. Genel Kurul, yarın çalışmayacak.

AK Parti, bugün getireceği grup önerisiyle, Danıştay Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı ile bazı uluslarararası anlaşmaların onaylanmasına ilişkin tasarıları gündemin ön sırasına çekecek.

Grup önerisine göre, Genel Kurul, 14, 21, 28 Ocak 2014 ile 4 ve 11 Şubat 2014 Salı günkü birleşimlerinde 15.00-20.00 saatleri arasında; 15,16, 22,23,29,30 Ocak 2014 ile 5,6,12,13 Şubat 2014 Çarşamba ve Perşembe günkü birleşimlerde ise 14.00-20.00 saatleri arasında çalışacak.

Genel Kurul; 7 Ocak Salı günü 15.00-23.00 saatleri arasında, 8 Ocak Çarşamba günü saat 14.00'te toplanarak "temel kanun" olarak görüşülecek Danıştay Kanunu Tasarısı'nın görüşmelerinin tamamlanmasına kadar, 9 Ocak Perşembe günü ise 14.00-23.00 saatleri arasında mesai yapacak.

AK Parti, Genel Kurul'un 27 Şubat Perşembe gününe kadar çalışmasını ve 30 Mart tarihinde yapılacak yerel seçim nedeniyle, 1 Nisan Salı gününe kadar çalışmalarına ara vermesini planlıyor.

tbmm
bugün
torba
yasa
bitene
kadar
çalışacak!
Yorum (7)
Prof Dr
Sayın bakanı tebrik ediyorum. Ülkenin bu kadar önemli gündemleri varken yer yerinden oynamışken ülkeyi kurtaracak formülü bulmuş. Tam gün yasası ve muayenehanelerin kapatılması. Demekki yıllardır boşuna ugraşmışlar muayenehaneleri kapatsalarmış bu ülke çoktan feraha erermiş. Tebriklerrrr.
0
Cevapla
Sedat
Ülkedeki binlerce Hekimin gündemi Tamgün yasası değildir. Döner ödemesi yapılmayan hekimlere Askeri hekim kadar, SGK hekimi kadar (%700) Ek Tazminat verilmesi ve mağduriyetlerinin acilen giderilmesidir. Sudan daki, Bahreyn deki sağır sultan duydu, bunlar duymuyor hala?
0
Cevapla
Noel baba
Tam gum hocam. Simdiye kadar her soyledigim cikti dediniz bu yasa secimden once asla gecmez dediniz secimden sonra da ulke karisir dediniz size guvendik muayenehanenin fayanslarini degistirdik. Ne olacak simdi? Kim karsilayacak magduriyetimizi?
0
Cevapla
Yakup
Emekli hekim ücretiyle, Kamudaki bazı döner ödenmeyen hekimlerin ücretleri çok düşük olmalı ki feryatları taa kutuplardan duyulur oldu. Ama anlamayana davul zurna çalsan az..
0
Cevapla
Tam Gum
noelbaba yasanın çıkış tarihinde yanılmış olabilirim fakat çıkabileceğini söylemiştim. takdir edersin işler biraz karışık ve yanılmalar olabiliyor. ben muayenehanemde devam edeceğim ve göreceksin bu yasa iptal olacağı için üniversitede de çalışmalarım sürdüreceğim. zenginin malı züürdün çenesini yorar derler, bence çok yorma kendini. biraz performans falan yap, başhekimin suyuna git. eğer çok sıkışırsan muayenehanede seviyene uygun bir işler verebillirim sana . hadi bakalım göreyim seni, bol bol tetkik iste performansını arttır da sonra namerde muhtaç olma. :))
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir