Medimagazin logo

Kilit noktadaki FETÖ’cü sağlık personelleri görevlerine devam ediyor

SAĞLIK-SEN İzmir Şube Başkanı Özgür Yıldırım, FETÖ'nün darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında İzmir'de sağlık personelleri arasındaki görevden almaların yetersiz olduğunu, kilit noktalarda çok sayıda FETÖ'cü sağlık personelinin görevine devam ettiğini söyledi.
Kaynak: SABAH
Kilit noktadaki FETÖ’cü sağlık personelleri görevlerine devam ediyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

"FETÖ destekçilerinin hala görevlerinin başında olduğunu" savunan Yıldırım, şu değerlendirmede bulundu: "İzmir'de sağlık personeli arasındaki görevden almalar yetersiz. Hala ne yazık ki kilit noktalarda çok sayıda FETÖ'cü sağlık personeli görevine devam ediyor. Bu kişiler hala darbe çığırtkanlığına devam ediyor. FETÖ'nün finanse ettiği ve 15 Temmuz sonrası kapatılan Ufuk Sağlık Sen'e üye 180 kişiden sadece 70 kişi görevden alındı. Kapatılan bu terör sendikasında üyeliği devam kişiler rahatlıkla görevlerine devam ediyor. Bakanlık görevden almaları dikkatle yapmalı. Yaklaşık 26 bin sağlık çalışanının olduğu, FETÖ'nün ülkeyi yönetmeye çalıştığı merkez olan İzmir'de sadece 70 kişi mi FETÖ üyesi?"
 

fetö
izmir
sağlık sen
Yorum (2)
D.DEMİRCİ
Maalesef ki; sağlıkta İstanbul'da da samimi vatansever gerçek mehmetçiklerle vatan hayini sahte erenlerin ayrımının tam olarak yapıldığını söyleyebilmek şu an için henüz mümkün değil
12
Cevapla
Murat celikten
Kardeş haklısın sağlıkta temizlik % 20 de kaldı. Ama giden cemaatin yerine başka cemaatler geldiği müddetçe sonuç değişmez. Bak medimagazine yorum sayısı % 90 düştü. Korkudan kimse ağzını açamıyor.
7
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir