Medimagazin logo

Devlet Hastanesinde nöbetçi diş hekimi uygulaması

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesindeki Devlet Hastanesinde nöbetçi diş hekimi uygulaması başlatıldı.
Devlet Hastanesinde nöbetçi diş hekimi uygulaması
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

ŞANLIURFA-Ceylanpınar Devlet Hastanesinde uygulamaya alınan nöbetçi diş hekimi 08:00 ile 19:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Uygulama hakkında bilgi veren Hastane Baştabibi Uzman Doktor Yusuf Çetin, "Diş polikliniğinde toplam 6 hekimimiz görev yapmaktadır. Kliniğimizde diş protezi, dolgu ve kanal tedavisi hizmetleri verilmektedir. Ayrıca nöbetçi diş hekimi kapsamında her gün bir doktorumuz 08:00 ile 19:00 saatleri arasında görev yapmaktadır" diye konuştu.
Baştabip Çetin, halkın da yeni uygulamadan memnun olduğunu da sözlerine ekledi
 

ceylanpinar devlet hastanesi
Yorum (11)
İHSAN
Böyle nöbet mi olur :)
14
Cevapla
Pepe
:))). Sabah 8 akşam 7 arası nöbet öyle mi?
13
Cevapla
ahmet ertürk
Diş hekimliğinde nöbet olmaz, diş hekimliğinin hastası acil hasta değildir. Sgk ve sağlık bakanlığı acil hasta tanımıyla uzaktan yakından ilgisi yoktur.
33
Cevapla
Dr
19:00-08:00 arası olursa nöbet olur. Ters yazılmış gibi. Ters yazılmamışşsa nöbet olmaz.
13
Cevapla
Osman Kaygısız
Diş hekimliğinde acil diye bir durum binde bir görülür... Kaza travma vs. gibi... Zaten bu gibi durumlarda nöbetçi diş hekimi hiçbir işlem yapamamaktadır... Nöbetçi diş kliniği sıra beklemek istemeyen akıllarınca kendini uyanık zanneden hastaların uğrak yeri olmuştur... Bu kliniklerin hiçbir işe yaramadığı bir toplantıda bakan beye de iletilmiştir... Ancak kendileri üstü kapalı şekilde bu uygulamanın kendilerine oy kapısı olduğunu ve ne olursa olsun bu uygulamadan vazgeçilmeyeceğini bildirmiştir... Yani tüm sağlık politikalarında olduğu gibi sektörün içinde olanların tamamen saçma bulduğu ancak vatandaşın gözünü boyamada, oy toplamada önemli olan bir uygulamaya diş hekimleri olarak alet ediliyoruz...
46
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir