Medimagazin logo

Doçent adaylarının beklediği haber geldi!

YÖK Başkanı Saraç, "Ekim 2015 dönemi doçent adaylarından sözlü sınavlarda başarısız olanlar, beklemeleri gerekenden daha fazla beklemişlerdir. Mağduriyetlerin giderilmesi için süreç başlatılmıştır." dedi.
Kaynak: AA
Doçent adaylarının beklediği haber geldi!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Yekta Saraç, "Ekim 2015 dönemi doçent adaylarından sözlü sınavlarda başarısız olanların, geciken işlemler dolayısıyla normalde beklemeleri gereken süreden daha fazla bekleme durumu söz konusu olmuştur. Bu mağduriyetlerin giderilmesi yönünde süreç başlatılmıştır." bilgisini verdi.

YÖK'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, Saraç, sosyal medya hesapları Twitter ve Facebook üzerinden "doçentli̇k başvurularına" ilişkin paylaşımda bulundu.


Doçentlik başvurusu yapan adaylar dikkat!


Son dönemde ülkenin yaşadığı süreç dolayısıyla doçentlik müracaatlarının süreleriyle ilgili bireysel mağduriyetler yaşandığını belirten Saraç, "Ekim 2015 dönemi doçent adaylarından sözlü sınavlarda başarısız olan adayların, geciken işlemler dolayısıyla normalde beklemeleri gereken süreden daha fazla bekleme durumu söz konusu olmuştur. Bu mağduriyetlerin giderilmesi yönünde süreç başlatılmıştır." ifadelerini kullandı.

Saraç, "Yeni YÖK" olarak öğretim üyelerinin dostu olmaya ve sorunlarını çözmeye devam edeceklerini vurguladı.
 

yök
doçentlik
Yorum (1)
Hüsnü
Teşekkür ederiz hocam.Başarılı hocalar yaklaşık 5 ay gecikmeli sınava girdi.Başarısız hocalarımız daha geç sınava girecekti.Adaletsizlik düzeltilmiş oldu.Emeği geçen herkese teşekkürler
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir