Medimagazin logo

Şehit çocuğuna bakmadığı iddia edilen doktora soruşturma

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında şehit olan polis memuru Göral'ın hiç göremediği 4 aylık oğluna bakmadığı ve anneyi terslediği iddia edilen doktor ve görevliler hakkında soruşturma başlatıldı
Şehit çocuğuna bakmadığı iddia edilen doktora soruşturma
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

ELAZIĞ  - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında şehit düşen polis memuru Hüseyin Göral'ın 4 aylık oğluyla ilgilenmediği öne sürülen doktor hakkında soruşturma açıldı.

İddiaya göre, 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında şehit olan Ankara Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesinde görevliyken şehit olan Göral'ın eşi, dün oğlu Ali'yi Fırat Üniversitesi Hastanesinde Çocuk Nöroloji Polikliniği'ne götürdü. Doktor H.G.P, bebeğe bakmayarak şehit çocuğu olduğu belirtildiğinde de tersleyerek aileyi dışarı çıkardı.

Durumun Fırat Üniversitesi Rektörlüğüne iletilmesi üzerine H.P.G. ve görevliler hakkında soruşturma başlatıldı.

Rektörlükten yapılan açıklamada, Fırat Üniversitesi Hastanesi Çocuk Nöroloji Polikliniği'nde 15 Temmuz şehidi Hüseyin Göral'ın eşi ve çocuğuna yönelik yaşanan üzücü olayla ilgili poliklinikte görevli doktor ve görevliler hakkında soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Soruşturma sonucu hakkında kamuoyunun en kısa sürede bilgilendirileceği belirtilen açıklamada, "Vatan uğruna şehit olan evlatların emanetini kendi emanetimiz gibi görerek konu hassasiyette yürütülecek." değerlendirmesi yapıldı.


 

elazığ
feto
15 temmuz'
Yorum (4)
Abdulhamid
yargıda bir durum zanla yorum yapılmaz ancak birçok kurumda hala içimizde çok sayıda İrlandalı var ne yazık ki!
5
Cevapla
yl
Doktor o sırada kendi özel işini yapmıyordu. Başka bir değerli çocugu muayene ediyordu. O çocuğu muayenesi bitmeden dışarı çıkarsaydı o çocuğun ailesi şikayet edecektı. Polkliniklerin önunde herzaman bir kargaşa uğultu. İçerde hasta muayene ederken surekli kapı açılıp içeri girmeye çalışanlar. içeride dikkatımız dağılıyor. 10 dakıkada bır aynı anda iki hastaya randevu veriliyor. Oiki hasta aynı anda girmeye çalışıyor. Evde sağlık hizmetlerinın getirdiği sedyelı hastanın önceliği var. Başka birkaç hasta 65 yaş üstuyum önceliğim var diyor. Gebe hasta önceliğim var dıyor ,başka hasta ben çok hastayım duramıyorum önce benı al dıyor. Başkası benı aile hekimim yolladı hemen muayene edececekmişsinız dıye girmeye çalışıyor. başka polklinıkten konsültasyon için yollanan hasta once benı al diyor. adlı vaka getiriyorlar önceliği var dıyorlar. gelsinler sağlık bakanlığı yetkıklileri kapıda sıraya soksunlar biz içeride dikkatımız dağılmadan hasta bakalım. ben polklinıkte zaten hasta bakıyorum .Önce hangı hastayı baktığımım bana bır zararı yada yararı yok. Nasıl bir suçlamadır önce ona baktı şubu önce aldı bunu bekletti. Çözumu sağlık bakanlığı getirecek. Zaten 10 dakikada 2 hastaya randevu ver. Bir hastaya duşen 5 dakıka. sonuçlara bakmak için ayrılmış ayrı bir sure yok . Bir şey sormak için surekli kapıyı zorlayanlar. Hastalar bu şekilde muayene olmaktan memnunlar. sanırım.
18
Cevapla
ayt12
Sn. yl (uzman doktor), küçük bir soru da bulunacağım: Sizin poliklinik kapınız içerden kililtenmiyor mu ?
0
Cevapla
yl
Sayın ayt12 polklinik kapısını hasta muayene ederken içerden kilitliyorum. Kapının kilitli olması kapı önundeki uğultuyu ve kapının açılması için surekli zorlanmasını engellıyemıyor. Hasta giriş çıkışlarında kapı açıldığında çok sayıda hasta bir şey soracağım önce ben gıreceğim dıye içeri giriyor. Pek çok yerde olduğu gibı polklinığın içinde bır sekreter yok. Kapı onunde de duzenı sağlayacak sekreter yok. Katlarda birkaç polklinığın ortak sekreterı var. Siz sorunca aklıma geldı kapı nıye kılıtlı dıye dışarıdan kapıyı tekmeleyip kavga çıkaran hasta da oldu.
7
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir