Medimagazin logo

Sağlık çalışanları organ nakli için şarkı söyleyecek

Tamamı sağlık personellerinden oluşan ‘’Ayda1’’ müzik grubu organ bağışına dikkat çekmek için yollara düşecek.  
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Sağlık çalışanları organ nakli için şarkı söyleyecek
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MEDİMAGAZİN - Tamamı sağlık çalışanlarından oluşan ‘’Ayda1’’ müzik grubu, Hayata Bağış Derneği işbirliği ile organ bağışına dikkat çekmek için konserlere imza atacak. İlki 23 Eylül tarihinde gerçekleşecek konserlerin ilk durağı Sivas olacak.  ‘’Organ Bağışı’’ teması ile yola çıkılan ve organ bağışı oranlarının artırılmasını amaçlayan konserler Samsun, Çanakkale, İstanbul ve Adana'da devam edecek.

Konserlerin düzenleneceği şehirlerdeki İl Sağlık Müdürlükleri ve Organ Nakli Bölge Koordinasyon Merkezleri de konser öncesi organ bağışının önemi hakkında bilgilendirmede bulunacak.

Dört hekim ve dört yardımcı sağlık personelinden oluşan ''Ayda1'' Grubunun konser programı ise şöyle:

23 Eylül 2017: Sivas

07 Ekim 2017: Samsun

21 Ekim 2017: Çanakkale

9 Kasım 2017:İstanbul

25 Kasım 2017: Adana

organ nakli
sağlık çalışanı
Yorum (1)
Frankie Bellevan
Rahmetliyi Anmadan Bugünü Geçirmeyelim.. Rahmetli Büyük Üstadın Hemşerilerine , Tüm Meslektaşlarıma ve Sağlık Çalışanı Kardeşlerime Selamlar , Sevgiler... https://www.youtube.com/watch?v=nuIQNN94MQI Özellikle Bu Güzel insanı ve daha Nicesini Tanıma Bahtiyarlığına Eriştik.. Bu İnsan kadar Duyarlı ve Tutarlı Olabilseydik , Olabilselerdi Ülkemizde Hiçbir Sorun Olmazdı , Kalmazdı... Hepsinin Ruhu Şad , Mekanları Cennet Olsun...
6
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir