Medimagazin logo

Hastaneden gelen küfürlü mesaj şoke etti!

İstanbul'da özel bir hastaneden bugün yüzlerce hastaya giden mesaj şoke etti.
Hastaneden gelen küfürlü mesaj şoke etti!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Mesajda ağır küfürler yer aldı. Bir anda sosyal medyaya da düşen mesaj üzerine hastane yönetimi bir açıklama yaptı. Açıklamada, hastalara giden mesajın kendileri tarafından gönderilmediği, sistemin hacklendiği belirtilerek, özür  dilendi. Hastane yönetimi olayla ilgili soruşturma açıldığını da bildirdi.

İşte o mesaj:

 

özel hastane
küfürlü mesaj
Yorum (3)
Jane Doe
Hackerı bile aklını .... ve ... ile bozmuş bir halk var karşımızda. Elalemin hackerı bile kaliteli ve klas. İnsan neye erişemezse aklı sürekli onda olur. Yüce Allah bize de bu zavallıları layık görmüş n'eyleyelim?
22
Cevapla
bozeren
normal zamanda kendileri de insanları rahatsız ediyorlar. sadece küfür etmiyorlar tamam ama, yine de numaralarımıza iznimiz dışında mesajlar gönderilmesi çok hoş bir durum değil. telefonuna istenmeyen mesaj gelen insanlara bunu bir de sorun.
14
Cevapla
Hasan AKDEMİR
Medimagazin editörlerini, haberlerin görselleri ve isimlerin ifşası konusunda daha itinalı olmaya davet ediyorum. İstanbul'u zerre kadar bilmeyen birisi olarak ben bile Google haritalara girip BOLGEHST yazısı ve buğulandırılmış resimden hangi hastane olduğunu çıkardım. Ya isimleri hiç yazmayın ya da hastaneyi arayıp izin alarak yayınlayın ki zaten hastanenin bir suçu olmadığı ortada.
17
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir