Medimagazin logo

Halk Sağlığı Genel Müdürü Prof.Dr.İrfan Şencan görevden alındı

Halk Sağlığı Genel Müdürü Prof.Dr.İrfan Şencan görevden alındı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık Bakanlığı üst düzey bürokraside değişim devam ediyor. Son olarak uzun süredir bakanlıkta görev yapan ve Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü görevine devam eden Prof.Dr.İrfan Şencan görevden alındı.

 Prof. Şencan, 2008-2014 yılları arasında Sağlık Bakanlığında Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü yapmış ardından müsteşar yardımcıığı ve Türkiye Halk ağlığı Kurum Başkanlığı yapmıştı. 694 sayılı KHK'nın ardından Şencan Halk Sağlığı Genel Müdürü olarak görevine devam ediyordu.

 

 

sağlık bakanlığı
prof.dr.irfan sencan
halk sagligi genel mudurlugu
Yorum (5)
Ahmet halim
Kacinci defa alindi görevden..demireli geçtiler yanii..3 gun sonra geri getirilir..yazik mühür kase antetli kagit paralarina..
36
Cevapla
GENEL CERRAH
E NE OLDUM DEMİYCEN NE OLACAĞIM DİYECEN !!!
13
Cevapla
hüdhüdkuşu
Hak yersen herşey seni bulur.
6
Cevapla
Türkçe Sözlük
Sayın Cerrah, Yorumunuzun içeriği sizin özel görüşünüz.Ona bir şey demem mümkün değil ancak Türkçe dil bilgisi kurallarına uymuyor. Sosyal medya Türkçeniz var ki bir hekime yakışmıyor."Demiycen,diyecen" gibi sözcükler hekimin yapacağı dilbilgisi hataları olmamalı. Doğrusu: "Ne oldum demeyeceksin ne olacağım diyeceksin"
5
Cevapla
Frankie Bellevan
İnsanlar Geçmişini neden unutur veya unutmuş , hiç yaşamamış gibi yapar !? ve Neden farklı davranışlar sergiler ? Oysa her şey kayıt altına alınmadı mı ? insan yalnızca kendisini aldatır...
14
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir