Medimagazin logo

START-UP Başvuruları başladı, Sağlığın teknolojisi İstanbul’da toplanacak!

Sağlık teknoloji ve inovasyon alanında geleceğin girişimcileri, 27 Mart tarihinde İstanbul’da düzenlenecek “Sağlık Teknolojileri Liderler Zirvesi”de toplanacak.
START-UP Başvuruları başladı, Sağlığın teknolojisi İstanbul’da toplanacak!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık sigortacılığı, medikal, bilişim, telekomünikasyon ve teknoloji sektörlerinin liderleri ile sağlık sektörü girişimcilerinin bir araya geleceği etkinlikte, katılımcılar gelecekteki olası potansiyel müşterileri ve yatırımcı adayları ile birebir görüşerek ürün ve iş modellerini tanıtma şansı da yakalayabilecek.

 

“Sağlık Teknolojileri Liderler Zirvesi” nde sağlık sektörüne gönül veren ve medikal ölçüm parametrelerini takip eden cihaz projelerinin yanı sıra;  ticarileşme potansiyeli, ihtiyaç analizi, farklılık, büyüme potansiyeli, özgünlük, ürün kalitesi ve verimliliği, uygulanabilirlik ve kullanılabilirlik kriterlerine göre uygun projeler de değerlendirmeye alınacak.

Zirveye başvuru yapmak isteyen girişimci ve girişimci ekiplerin  www.htls.istanbul web sitesinde yer alan başvuru sayfasına giderek START-UP Başvuru Formu’nu doldurmaları gerekiyor ve değerlendirilmesi başarılı olan projeler için girişimcilere katılım sözleşmesi on-line olarak iletiliyor.

sağlık teknolojisi
start-up
inovasyon
Yorum (2)
metin okucu
Tebrikler,dünyanın ilk ve tek ödülü olmayan start-up yarışmasını düzenlemişler.Ama toplantıya katılım ücretli..Bence bu organizasyonun kendisi verimli bir start-up olmuş.
1
Cevapla
Göksenin Aydın
Teşekkür ederiz. Ancak bu bir yarışma değildir. Bütünü okumanızı tavsiye ederiz. StartUplar'dan sağlık sektöü için önemli olacak fikirleri zirvede misafir edeceğiz ve yatırımcılarla ve firma yöneticileri ile buluşturacağız. Önemli firmaların üst düzey yöneticileri ile buluşma ve kendilerini tanıtma fırsatı sunacağız. Kendileri için özel olarak kurgulanmış alanda standları olacak ve bizler onları ön plana çıkaracağız. İlgilenen herkesi bekleriz.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir