Medimagazin logo

Salihli Devlet Hastanesine yeni anestezi uzmanı atandı

Manisa'nın Salihli ilçesi Devlet Hastanesi'ne yeni anestezi uzmanı atandı. Anestezi uzmanı Doktor Sümeyra Özcan’ın atanıp, göreve başlamasıyla birlikte hastanedeki anestezi uzmanı sayısı da 4’e çıkmış oldu.
Salihli Devlet Hastanesine yeni anestezi uzmanı atandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Salihli Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor Gökhan Gürsoy, yeni anestezi uzmanı ile birlikte hastanede bir çok işlemin artık daha kısa sürede yapılabileceğini söyledi. Gürsoy, “Vatandaşımıza en iyi hizmeti vermek için çalışmalarımız devam ediyor. Geçmişte muayene için saat 14.00’ü bekleyen hastalarımız şimdi mesai içerisindeki her saatte elindeki sonuçlarla muayene olup sonuç alabilecekler. Eksik bir şey olduğunda gün kaybı olmadan aynı gün içerisinde işlemlerini yaptırabilecekler. Yeni göreve başlayan anestezi uzmanımıza hoş geldiniz diyerek görevinde başarılar diliyorum” dedi. 

salihli devlet hastanesi
Yorum (8)
MURATUYAN
ARKADAŞLAR BEN Mİ EKSİK YA DA YANLIŞ OKUYORUM ACABA HABER DEĞERİ NEREDE BUNUN? KAMAN DEVLET HASTANESİNE DE KARDİYOLOJİ UZMANI ATANDI,E ONU DA HABER YAPIN..
75
Cevapla
Papatya
Burada haber ne anlamadım ama doktor hanımın tarzı sağlık çalışanı giyim kuşamına aykırılığı açısından haber değeri taşır. .Samimi olarak söylüyorum, kimse söylemeyecektir çünkü, kirpilerdeki rimel, gözaltı cami yeşili kalem , kabartılmış saç, koca koca küpeler bu kadar mı abartı durur? Doktor sade ve zarif bir şıklık içinde olur. İngilteredeki kuralları söylüyorum: ojesiz kısa tırnaklar, sadece çok küçük, sallanmayan pırıltılı tek bir taş veya inci küpe, dirsekten aşağısı isterse koyu dindar müslüman olsun kesinlikle çıplak( ne kumaş, ne saat, ne de bileklik var. Yalnızca alyansa izin var. Yanında tek taş, beştaş vs yasak) Ayakkabılar spor veya crocs vs olmayacak , rahat normal ayakkabı olacak. Saçlar her daim toplu; örgülü veya topuz veya bağlı. Herkesin eline yüzüne piercing dövme yaptırdığı Birleşik Krallıkta bu böyle. Neden dersiniz?
13
Cevapla
Mehmet gümer
Meslektaşımıza başarılar dilerim... Sıradaki haber: akçakale devlet hastanesine genel cerrahi uzmanı atandı...... ya da karayazı hastanesine genel cerrahi uzmanı atandı atandı şeklinde mi olacak. Bencede bunun Haber değeri nedir. Iyi calismalar
12
Cevapla
murat
Merhaba arkadaşlar Haberi okuyunca sanki Yüksekova devlet hastanesine atanmış gibi anladım, tekrar okudum, Salihli olduğunu ve 4. olarak göreve atandığını okuyunca çok haber değeri olmadığı anlaşıyor...
8
Cevapla
aydin sinal
Ciddi olarak tebrik eder basarilar dilerim,bir tayin ile gazete sayfalarinda yer almak büyük basari.haber degeri:benim düsüncem,hastahaneye anestesi ve yan dal estetik uzmani olarak tayin edilmisler zannederim,yalniz sayin meslektasimin resimdeki soy ismi Coban olarak okunuyor ,genclik resmi olacak herhalde. zamaninda "matbuat kamilen meddah oldu"demis bir büyügümüz.medya tamamen magazin oldu diyecegim amma,TV-saglik programlarini seyredince tip tamamen orta oyunu,hekimler meddah oldu demek daha dogru olur.
8
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir