Medimagazin logo

Sağlık çalışanları Çalışan Sağlığı Ve Güvenliği Kongresinde buluşuyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Sağlık-Sen Stratejik Araştırmalar Merkezi Enstitüsü (SASAM) sağlık çalışanlarını Türkiye’de ilk kez düzenlenecek olan Çalışan Sağlığı ve Güvenliği kongresinde buluşturuyor. 17-18 Nisan 2018 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilecek 1. Ulusal Sağlık Hizmetlerinde Çalışan Sağlığı ve Güvenliği Kongresi Ankara Hilton Garden Inn’de yapılacak. Kongre, alanında uzman akademisyen, bürokrat, sağlık çalışanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek.
Sağlık çalışanları Çalışan Sağlığı Ve Güvenliği Kongresinde buluşuyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Çalışan Sağlığı ve Güvenliği’nin tüm yönleriyle tartışılacağı ve 8 oturumun yapılacağı kongrede “Sağlıkta Çalışan Sağlığı ve Güvenliği Uygulamaları, Sağlıkta İş Kazaları ve Meslek Hastalıkları, Acil Servis, 112 ve ADSM' lerde Çalışan Sağlığı ve Güvenliği, Yoğun Bakım, Ameliyathane ve Kliniklerde Çalışan Sağlığı ve Güvenliği, Tıbbi Laboratuvarlar ve Radyoloji Ünitelerinde Çalışan Sağlığı ve Güvenliği, Sağlık Tesislerinin Çalışan Sağlığı ve Güvenliğine Etkisi, Sağlık Çalışma Ortamlarının Çalışanlara Psiko-Sosyal Etkileri, Çalışan Sağlığı ve Güvenliğinde Destek Hizmetleri ve Sendikal Bakış” konuları ele alınacak.

Katılımın ücretsiz olduğu kongreye kayıt ve detaylı bilgi için: www.sasamkongre.org

calisan sagligi
Yorum (3)
Hasan Akdemir
O kadar çok “ GÜVENLİK” yazısı geçiyor ki tek eksiklik SAHİL GÜVENLİK diyerek bu güzel gayreti latifeyle takdir edeyim dedim.
23
Cevapla
acilde
SAĞLIKTA ŞİDDET HER GEÇEN GÜN YÜKSELİYOR.öncelikle şiddeti teşvik edenler cezalandırılmalıdır.sağlıkta şiddeti kim teşvik ediyor bu araştırılmalıdır.acillerde devamlı saldırıya uğruyoruz.canımızdan bezdik.
25
Cevapla
dr.
sağlıkta şiddet sona ERSİN.
22
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir