Medimagazin logo

FTR uzmanı doktor, kalbine kurşun sıkarak intihar etti

Çanakkale'de Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Polikliniği'nde görevli Uzman Doktor Dilek Vural (38), evinde silahla kalbine ateş ederek yaşamına son verdi
FTR uzmanı doktor, kalbine kurşun sıkarak intihar etti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Çanakkale'de Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Polikliniği'nde görevli Uzman Doktor Dilek Vural (38), evinde silahla kalbine ateş ederek yaşamına son verdi. 2 çocuk annesi Vural'ın depresyon nedeniyle 30 günlük rapor aldığı öğrenildi.

EVİNDE KALBİNE ATEŞ ETTİ

Habertürk Haber Merkezi'nden Mehmet Andaç'ın haberine göre, 15 Temmuz Darbe Girişimi'nin ardından kapatılan Çanakkale Asker Hastanesi'nde Doktor Binbaşı olarak görev yapan Dilek Vural, izninin bittiği gün Esenler Mahallesi'nde Barışkent 1. Ada C Blok'taki evinde tabancayla kalbine bir el ateş etti. İntiharın ardından eve gelen ve Savaş Vural, eşini kanlar içinde buldu.


Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Dilek Vural'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerine gelen savcının incelemesinin ardından genç doktorun cansız bedeni Çanakkale Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Doktor Dilek Vural'ın hayatını kaybettiğini öğrenen çalışma arkadaşları ve sevenleri evinin önüne gelerek gözyaşlarına boğuldu.

çanakkale
intihar
dilek vural
Yorum (6)
bozeren
depresyon zor iş. Allah rahmet eylesin. taksiratını affetsin. başsağlığı ve sabır dilerim.
28
Cevapla
Frankie Bellevan
Allah Rahmet Eylesin.. Mekanı Cennet olsun.. Ailesine ve Sevenlerine Allah Sabır versin...
23
Cevapla
Hürriyet
Majör depresyonlu bir kadına devlet hiçbir yardım sağlamamış. Kendi başına bırakmış. Kadıncağız o haliyle iki çocuğu ve evi ile ilgikenmiştir Allah bilir. İntiharın Raporun son günü olması da manidar. Merhumenin hastanede zulme uğradığı ve geri dönme fikrinin intihara sebep olduğu intibası uyandırıyor. Acaba terapi yapıldı mı? Yoksa ilaç verilip baştan mı savıldı? Türkiye'de pskiyatri doktorlarını da harala gürele kullanıyorlar. Binlerce hasta görüp hastaneye para kazandırmaları için onlar da zulme uğruyor. Bu ölümün sebebi ağır ve kötü çalışma şartları ve mobningdir muhtemelen. Son 15 yılda Türkiye'de çalışan patrona köle olarak peşkeş çekildi. Sağlık bakanlığı da o patronlardan en kötüsü. Çalışma hayatı üçüncü dünya seviyesine geriledi. Kazanılmış haklar kaybedildi. Allahtan yurtdışına göçtüm de bir daha kölelik ve angarya olmayacak hayatımda.
94
Cevapla
Ünal caymazoğlu
Allah rahmet eylesin komutanım senin yaptığın iyilikleri asla unutamayız caymazoğlu ailesi olarak sana minnettarız JALE CAYMAZOĞLU
17
Cevapla
uzman hekim
Vefat eden doktor hanıma Allah rahmet eylesin, Ben Çanakkalede çalışıyorum, Doktor hanım intihar etmeden önce, arkadaşlarına hergün farklı bir ilçeye görevlendirildiğini ve mobing uygulandığını söylemiş, Çanakkalede şuan sağlık çalışanları çok sıkıntılı,bakanlığın el atması gerekir, insanlar intihar noktasına gelmişse durum vahim..
69
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir