Medimagazin logo

Başhekimden ramazanda gönüllü fazla mesai

Zonguldak Alaplı Devlet Hastanesi Başhekimi Ozan Özlücan, ramazan ayında iftardan sonra gönüllü olarak fazla mesai yaparak poliklinik hizmeti sunacağını bildirdi.
Başhekimden ramazanda gönüllü fazla mesai
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

ZONGULDAK-Özlücan, gazetecilere yaptığı açıklamada, son iki yılda ramazan süresince gönüllü olarak iftardan sonra poliklinik hizmeti verdiğini ve bu hizmetten yüzlerce kişinin yararlandığını belirtti.

Ramazan döneminde poliklinik hizmetinden yararlanmakta güçlük çekenler için başlattığı uygulamanın olumlu tepkiler aldığını ifade eden Özlücan, şunları kaydetti:

"Bu yıl da ramazan ayı içerisinde oruç tutan vatandaşların mesai saatlerinde poliklinikten faydalanmakta yaşadığı zorluklar nedeniyle gönüllü olarak iftardan sonra hizmet vermeye devam edeceğim. Geçtiğimiz iki yılda bu uygulamayı ramazan ayı boyunca yapıyordum. Vatandaşlarımızdan da çok olumlu tepkiler aldım. İnşallah bu ramazan ayı boyuncada oruçlu olduğu için gündüz polikliniklere gelemeyen hastalarımızın rahatsızlığını gidermek için akşam iftardan sonra poliklinik hizmete vermeye sürdüreceğim."

alaplı devlet hastanesi
gönüllü mesai
ramazan
i ozan özlücan
Yorum (17)
Frankie Bellevan
Acil Servisteki Çilekeş Kardeşlerimize Yardımcı ve Destek , Dertlerine Ortak olan Meslektaşımıza Sevgiler , Selamlar... Acil Servis Çalışanı Kardeşlerimiz de Millet... Milletle Kenetlenme ve Milletle Yakınlaşma Böyle olur... Milletimize Hastalıksız Günler , Hastalandıklarında da Acil Şifa dilerim.. Allah Meslektaşımızın tutacağı Oruçları da Kabul buyursun.... İftarımızı 22:oo ---22:3o da Açtığımız Ramazan Oruçlarımız Çok olmuştur... Oruç Tutan , Tutmayan Milletimizin Tümünden Allah Razı olsun...
4
Cevapla
Ufuk engin
Bir dahaki seçimlere ödülü kaptin hadi
23
Cevapla
Doktor doktor
Kendisini tanırım. Sanki normalde ne kadar poliklinik yapıyordu da ramazanda iftardan sonra ek mesai yapacakmış. Bir de bunu haber sitelerine düşürmüş. Şovdan başka bir şey değil.
17
Cevapla
Ahmet gümüş
Reklamlar. Başhekim arkadaş acaba bir üst basamağa nasıl çıkarım? Merkez hastaneye ya da ilsağlık müdürlüğünde nasıl bir rol kaparım derdinde Belli ki... Reklamlara devam... Bravo
20
Cevapla
Ersin
Çok güzel.aynı ibadet gibi sadece ramazanla sınırlı kalmamalı.12 ay boyunca devam ettirmeli sayın başhekim.sonuçta hizmetinde ibadetinde devamlı olanı makbul.ikisindede riya ve gösteriş çok tehlikeli
32
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir