Medimagazin logo

Hemşire ile astsubayın Anıtkabir'de çektiği selfie evliliğe dönüştü

Hemşire Yasemin Kirman, astsubay Oktay Baştürk ile Anıtkabir'de selfie çekmek isterken tanıştı. Bir yıl sonra evlenen çift, Anıtkabir'e bu kez gelinlik ve damatlıkla giderek aynı pozu verdi
Hemşire ile astsubayın Anıtkabir'de çektiği selfie evliliğe dönüştü
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İstanbul'da yaşayan hemşire Yasemin Kirman ile Kocaeli'nde görev yapan astsubay Oktay Baştürk'ün yolu, geçen yıl farklı tur şirketlerinin organizasyonuyla gittikleri Anıtkabir gezisinde kesişti. Oktay Baştürk, Anıtkabir'de selfie çekmeye çalışan genç kızın elindeki telefonu alıp onunla birlikte fotoğraflarını çekti. Selfie aracılığıyla tanışan ikilinin arkadaşlığı aşka dönüştü.

ANITKABİR'DE AYNI POZ

Geziden bir yıl sonra evlenmeye karar veren çift, ailelerinin de olurunu aldıktan sonra Ankara'da nikah kıydı. Nikahın ardından genç çiftin ilk durağı tanıştıkları Anıtkabir oldu. Gelinlik ve damatlıkla aynı pozu veren Oktay ve Yasemin, fotoğrafı geziye katılan diğer kişilere göndererek 8 Eylül'de Ankara'da yapılacak düğüne davet etti.

Gazete Habertürk'ten Soner Özcan'ın haberine göre genç kız, tanışmalarını ve sonrasında yaşananları şöyle anlattı: "Anıtkabir'de beraber gezdiğim arkadaşlarımı kalabalık nedeniyle kaybettim. Kimseden de fotoğrafımı çekmesini isteyemedim. O sırada Oktay durumu fark etmiş ve beni çekebileceğini söyledi. Fakat birdenbire arkasını dönüp ikimizi çekti. Geziden sonra görüşmeye devam ettik. Duygularımız giderek kuvvetlendi ve bugüne geldik. O güzel günün anısına nikah kıyafetlerimizle tekrar Anıtkabir'de bulunmak istedik."

Oktay Baştürk ise, oğulları olursa adını "Mustafa Kemal" koyacaklarını söyledi.

 

 

anitkabir
selfie
Yorum (5)
Frankie Bellevan
Allah Kardeşlerimizi " Ömür Boyu " Mutlu Etsin.... Ne Yazık ki , Günümüzde Bu Birliktelikleri Ömür Boyunca Sürdürebilecek Bilgeliğe , Beceriye Sahip Çok Az Çift var... Sevgi ve Saygıyı ise Hak Getire... Millet Birbiriyle Kedi , köpek gibi Didişip Duruyor.. Sürekli Zıtlaşma , Çekişme ve İnatlaşma... Karşılıklı Güvensizlik , Aşırı , Anlamsız bir Kıskançlık ve Açık Arama... Hafiye Gibi Bilgi Toplama... Bu Bilgileri de Birbirlerine Karşı Koz Olarak Kullanma.. " Şarkı " , Ne Yazık ki Rahmetli Berkant 'ın Samanyolu'ndaki gibi Ömür Boyu Sürmüyor , Sürdürülemiyor.... Umarım Bu Kardeşlerimizin Şarkısı Ömür Boyu Sürer...
15
Cevapla
Dr
Mutluluklar...
13
Cevapla
murat çelikten
"Durun evlenemezsiniz.. Siz kardeşsiniz" diyesim geldi. :) Biraz kaba olabilir ama resmen tencere kapak olmuşsunuz Maaşallah. Allah tek yastıkta kocatsın. Çocukluğumda süreyya davulcuoğlunu kemal sunalın eşi sanırdım. B kadar mı benzerler birbirlerine. :)
15
Cevapla
Hasan Akdemir
Kız kendi fotoğrafını çekmek istiyor, adam makineyi alıp olaya fotomontaj oluyor. Benim kızıma yapsa çok kötü döverdim . Selfie yerine özçekim kullanma kampanyası bitti herhalde.
38
Cevapla
Menekşe
Başlangıç çok güzel bir süpriz olmuş, devamı sizin istek ve kararlılığınızla yazılacak. Güzelsiniz güzel kalmak için emek veriniz. Uzun ve mutlu bir birliktelik sizinle olsun gençler.
12
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir