Medimagazin logo

Ceren Hindistan'a ikinci şok: Doktorlarımıza iftira atıyor!

‘Kızını tedavi ettirmiyor’ diye Ceren Hindistan’ı yargıya ihbar eden hastane, bu kez de Hindistan’ı savcılığı şikayet etti: Doktorlarımıza iftira atıyor, bize hakaret ediyor, yargıyı etkilemeye çalışıyor
Kaynak: SABAH - DİLEK YAMAN
Ceren Hindistan'a ikinci şok: Doktorlarımıza iftira atıyor!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

KUYRUK ACILARI VAR'
Ceren Hindistan hakkında 'Kanser kızını tedavi ettirmiyor, kemoterapiyi reddediyor' diyerek dava açan hasteneden ikinci hamle geldi. Hastane yönetimi, Hindistan'ın "Hastanenin eksikleri vardı, oradan elimizden kötü delillerle çıktık. Kuyruk acıları var" sözlerinin ardından yine harekete geçti.

 

SORUŞTURMA BAŞLADI
Hastane yönetimi bu kez de Hindistan'ı savcılığa şikayet etti: 'Ceren Hindistan sorumluluğu bize yüklemeye çalışarak bizi zor durumda bırakıyor. Hastanemize ve doktorlarımıza hakaret ediyor, iftira atıyor ve yargılama sürecini etkilemeye çalışıyor.' Savcılık soruşturma başlattı.


OLAYIN GEÇMİŞİ:

Manken Ceren Hindistan, geçtiğimiz günlerde büyük şok yaşadı. 2.5 yaşındaki kızının hasta olduğunu öğrendi. Ama Hindistan kızının kemoterapi görmesini istemeyince, hastane yönetimi mahkemeye başvurdu. Hindistan, 1.5 yıl önce imam nikahı kıydığı Ümit Aslan'la evlendi. Çiftin, 25 Temmuz 2015'te kızları oldu. Antalya'da doğum yapan Hindistan, kızına Arya ismini koydu.

KORUMAYA ALINSIN

Günaydın'dan Dilek Yaman'ın haberine göre, çift, geçtiğimiz 14 Mart'ta, kızlarının, böbrekte rastlanan ve kötü huylu Wilms Tümörü hastalığı taşıdığını öğrendi. Büyük üzüntü yaşayan çift, İstanbul'da özel bir hastaneye başvurdu. Çifte, kızlarının tedavi olması gerektiği söylendi.

Fakat, Hindistan, küçük kızlarının kemoterapi almasını istemedi, tedavisi tamamlanmadan Arya'yı evlerine götürdü. Hastane yönetimi Arya'nın tedavi görmezse öleceğini belirterek mahkemeye başvurdu. Yönetim; Hindistan'ın, 5395 sayılı kanuna aykırı davranarak kızının koruma tedbirlerini ihlal ettiğini belirtti.

Yetkililer, sağlık tedbiri kapsamında kalan Arya'nın fiziksel ve ruhsal sağlığının korunması ve tedavisi için gerekli tıbbı bakım ve rehabilitasyonun yapılmasını engelleyen Hindistan'ın çocuğuna koruma kararı verilmesi istendi.


EVLADIMA BÖYLE BİR KÖTÜLÜK YAPABİLİR MİYİM?

Konu ile ilgili bilgi veren Hindistan şunları söyledi; 'Nasıl güzel mesajlar alıyorum çok teşekkür ederim. Allah hepimizin evlatlarını korusun, evlatla sınamasın. Arya Rima böbreğinden rahatsızdı ve ameliyat oldu. Böbreği alındı. Anne olarak tedavisini yarıda kesmem mümkün mü? Hangi anne böyle bir şey yapar. Uyurken sabaha kadar 50 defa saçını okşadığım, kokladığım evladıma böyle bir kötülük yapabilir miyim?

Babası da ben de bu süreci en iyi şekilde atlattık şükürler olsun ki! Ümit bey her daim her an yanımızdaydı. Ne yazık ki hastanemizdeki eksikler sebebiyle tedavi gördüğümüz hastaneden elimizde kötü delillerle çıkınca arkamızdan mecburi dava açtılar. Bir çeşit kuyruk acısı. Babası ve annesi olarak gerekli işlemlerimizi yapacağız.'

ceren hindistan
Yorum (1)
Hasan Akdemir
MÜŞTERİ HER ZAMAN HAKLIDIR mantığının , sağlık sektöründe nelere malolabileceğini gösteren bu gibi olaylara karşı hastane yönetiminin gösterdiği çabayı ve cesareti tebrik ediyorum.
34
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir