Medimagazin logo

Yeni Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yemin etti

TBMM Genel Kurulu, Cumhurbaşkanı yardımcısı ve bakanların yemin töreni için Geçici Başkan Durmuş Yılmaz başkanlığında toplandı
Yeni Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yemin etti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Yeni Bakanların atanmasına ilişkin tezkere okunduktan sonra Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve diğer kabine üyeleri Adalet Bakanı  Abdulhamit Gül, Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı  Zehra Zümrüt Selçuk, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı  Fatih Dönmez, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tarım ve Orman Bakanı  Bekir Pakdemirli, Kültür ve Turizm Bakanı  Mehmet Ersoy, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı  Mustafa Varank yemin ettiler. 

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'nın yemini:

 

fahrettin koca
sağlık bakanı
Yorum (3)
Ali
Amma da parlatınız. Anladık tamam be. Bir icraati olunca haber yaparsınız sayın bakan beyi. “Medi” gitti, tam magazin sitesi oldu bu site.
3
Cevapla
daş memed
sayın bakan allah hayırlı etsin... bundan yıllarca önce dünya sağlık örgütü sağlık bakanlığında görev yapacak hekimler için bir kadro açtı..7 şart aranıyordu..bizde 7 şart da bardı..müracaat ettik dosyamız olumlu bir şekilde bakanlığa gitti..anlı şanlı bakan bizi çizdi 7 şartın biri bile olmayan bir bayanı atadı..bakanı şimdi görsem yüzüne söyleyeceğim.."..sayın bakan..elin gavuru sizden çok daha adil..bari adaletten hukuktan bahsetmeyin...!.."..sayın bakanım..inşallah siz adil olunuz..saygı ile..
5
Cevapla
BETTY BLUE
Medipol'de olmayan çalışan haklarından anam ağlamıştı. Bundan sonra kamudaki tüm personelin anası ağlar.
6
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir