Medimagazin logo

SON DAKİKA! Doktora vahşi saldırı! Kaldırım taşıyla başına vurulan doktor yoğun bakımda!

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde doktora vahşi saldırı
SON DAKİKA! Doktora vahşi saldırı! Kaldırım taşıyla başına vurulan doktor yoğun bakımda!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde pediatri asistanına kaldırım taşıyla saldıran hasta yakınları, Dr. Bahattin Ahmet Yalçın'ı ağır yaraladı. Acil BT'si çekilen doktorun yoğun bakımda tedavisi sürüyor.

Yüksek ateş şikayetiyle hastaneye getirilen çocuk, serviste tedavi altına alındı. Bir türlü ateşi düşmeyen çocuğun babası Abdulkadir K., kendisine gerekli cevabı vermediğini öne sürdüğü nöbetçi doktor Bahaddin Ahmet Yalçın ile tartıştı. Kısa sürede tartışmanın büyümesi üzerine Abdulkadir K., bulduğu parke taşını doktorun başına vurarak parçaladı.

Saldırıya uğrayan Dr. Yalçın kanlar içerisinde yere yığılırken, öfkeli baba ise hasta yakını ve sağlık görevlileri tarafından engellendi.

Olayı sosyal medyadan paylaşan hekimler sağlıkta şiddete karşı önlemlerin gecikmesine isyan ediyor.


Sosyal medyadan hekimlerin sağlık durumuyla ilgili paylaştıkları bilgiler:

Sayın arkadaşlr kranial bt de akut patoloji yok.. Sutür gerektiren saçlı deride travmaya bağlı ciddi bir kesi var.. Şuanda müşahade altında..

Gelen bilgilere göre doktor arkadaşımızın durumu iyi.

 


 

sağlıkta şiddet
şanlıurfa
Yorum (42)
Ahmed Arif
Ne ilk ne de son sağlık camiasının şiddet görmesi bu. Medya ve siyasilerimiz öncülüğünde halk bilinçlendirilmeli, yaptırımlar caydırıcı olmalı. Vahşet saçanlar başka yerde şifa aramalıdır.
0
Cevapla
Sezai Doğan
Kaldırım taşıyla bir insana saldırıp onu kıracak kadar büyük bir öfke neyin dışa vurumu? Vahşet bile bunu açıklayamaz. Etkin yasalar artık çıkarılmalı
0
Cevapla
Leyla soy
Doktora bunu yapanlar icin 5yil her turlu tedavi hakkindan mahrum birakilma cezasi verilsin sürünsunler pislikler
0
Cevapla
Dr.M.G.
Vatandaş her zaman haklıdır anlayışının sağlık sistemini getirdiği nokta. Sağlıkta şiddet varken diğer kamu kurumlarında şiddet olmaması veya yok denecek kadar az olması nedendir acaba. Vatandaşa sen her zaman haklısın sağlık çalışanları bıçak parası vs. ile görevlerini yapmaktan imtina ediyorlar biz hükümet olarak vatandaşın arkasındayız sağlık çalışanını sıkıştırın, şikayet edin görevlerini yapsınlar, onlar görevlerini yapmazsa biz gereğini yaparız,zaten biz onlara dünya kadar maaş veriyoruz. onlar zaten vatandaş da değildir!! algısı mı acaba?? Ne zaman ki; şiddet uygulayanlara tutuklu yargılama,paraya çevrilemeyen ciddi hapis cezası ve kara liste uygulaması başlar o zaman bu şiddet uygulamaları son bulur. Bunun için daha kaç sağlık çalışanını feda edeceğiz. Yirmi yıl acilde çalışmış bir hekim olarak diyorum ki; Hükümet, lütfen artık duy sesimizi,acımızı,feryadımızı.
54
Cevapla
S cetinkaya
Besle kargayı oysun gözünü bunu yapanların allah cezasını versin bizler çocuklarımızı dünyaya getirirken ölürse yenisini yaparız mantığıyla değil vatana millete ana babasina hayırlı evlat olsun diye dünyaya getiriyoruz sizler onlara zarar verin diye degil
19
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir