Medimagazin logo

Sağlık Bakan Yardımcılığına enfeksiyon uzmanı Prof. Dr. Emine Alp Meşe atandı

Sağlık Bakan Yardımcılığına Prof. Dr. Emine Alp Meşe, Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına Haydar Ali Yıldız'ın atanması hakkındaki Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Sağlık Bakan Yardımcılığına enfeksiyon uzmanı Prof. Dr. Emine Alp Meşe atandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarına göre, Sağlık Bakan Yardımcılığına Prof. Dr. Emine Alp Meşe, Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına ise Haydar Ali Yıldız atandı.


Türkiye için bir ilki başardı 


HASTANE ENFEKSİYONLARINDA UZMAN

Meşe 2010 yılında hastane enfeksiyonlarıyla ilgili teziyle tıp bilimindeki en yüksek derece olan ‘Doctor of Philosophy-PhD’ unvanını kazandı. Meşe, hastane enfeksiyonlarıyla ilgili araştırmayla, Hollanda’daki Radboud Üniversitesi tarafından verilen bu unvanı Türkiye’den ilk alan öğretim üyesi oldu.

Gelişmekte olan ülkelerde, hastane yapılanmasındaki problemler ve kısıtlı personel sayısı nedeniyle hastane enfeksiyonlarına daha çok rastlandığını vurgulayan Meşe, “Ülkemizdeki hastanelerde hala bu konuda yapılması gereken çok çalışma var” açıklaması yapmıştı.

 

 


 

saglik bakan yardimciligi
prof. dr. emine alp mese
Yorum (9)
Frankie Bellevan
Hayırlı Uğurlu Olsun... Yeni Görevinde Başarılar Dileriz...
12
Cevapla
FATİH KOÇ
Emine hocamın bu ülkenin sağlık sistemine katacağı çoook şey var aynı Muhammed hocam gibi
13
Cevapla
murat uyan
A-AAAA! "LİYAKAT" MI O???
11
Cevapla
Ufuk engin
Arkadas bilmeyen de phD acaip bisey sanacak
27
Cevapla
Dr
Türkiyede dr lugun geldiği nokta hasta ne isterse yap kızdırma .cimere bimere şikayet edilme. dayak yemeden günü bitir. Yalandan işlerle puan üretme çabalarını görüp hayrete duş vs . Bu iş nasıl düzelir. ilçede. ilde ve üniversitede .en aciller le en ağır ameliyatlarla. fırından gelen bana danışmanı zi oneririmm
20
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir