Medimagazin logo

Ünlü sunucu sağlık ücretini eleştirdi: 'Neredeydi acilden bedava giriş'

Sunucu Seda Akgül, 3 kaburgasını kırarak hastanelik oldu. Özel hastaneye acilden giren ve 2,500 TL ödeme çıkartılan sunucu, sosyal medyadan sitem etti
Kaynak: CNN Türk
Ünlü sunucu sağlık ücretini eleştirdi: 'Neredeydi acilden bedava giriş'
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Derya Tuna, Eylül Öztürk ve Hande Ataizi ile Kanal D ekranlarında program yapacak olan ünlü sunucu Seda Akgül'ün 3 kaburgası kırıldı. Hastaneye acilden giriş yaparak tedavi olmak isteyen sunucu, 2,500 TL ödeme çıkartıldığını öğrenince sinirlerine hakim olamadı.

"Acilden giriş yaptım, ayıptır be"

Gittiği özel hastanenin yıllarca sunuculuğunu yaptığını söyleyen Seda Akgül, Instagram hesabının hikaye bölümünden şu sözlerle sitem etti: "Muhtemelen kaburgalarım kırık, acil girişi vereceğim para 2,500 TL. Yıllardır buranın sunuculuğunu yaptım, ayıptır be. Neredeydi acil kapısından girerek bedava olması."

sade akgül
acil
sağlık hizmeti
Yorum (9)
Ozlem
Bu olay daha çok su götürür, a cilden giren para vermeyecekmis... Hastanın acil olduğuna kim karar veriyor, elalem,yani sağlıkçılar dışındakiler.. Sağlık güvencen varsa ve paran yoksa neden özel hastane aciline başvurur ki insan... Boğazım çok kötü ağrıyor diyen de acile koşturuyor... Bizim nörososyal durumu düşük olan halkımıza bakanlığın tek yapabileceği durum vardır, tek tek acil durum ne nedegil tek tek belirtmesi..
49
Cevapla
kaan
çok ilginç acil e gelmişmiş niye para veriyomuş.acildeki giderlerin parası mars dan mı gelecek acaba.ozaman aynı tip acil acıktığı zaman gittiği lüx restaurantlara para vermesin
50
Cevapla
Krizantem
Kaburga kırığı hemopnömotorax değilse acil değildir. Konu burda kapanır. O dediğiniz geçerli olursa tüm çulsuz ipsiz sapsız bedavadan özel acillere dolar. Sizin özel hastaneyi tercih etme sebebiniz ile özel hastanenin ücret alma sebebi aynıdır. Rahat, nezih, temiz, kargaşasız ortam. Hem ölmeyeyim hem cennete gideyim olmaz. Özel paralıdır. Bilinciniz kapalıyken ve kalp krizi, beyin kanaması, epilepsi nöbeti vs geçirirken özel sizden para talep etmez. Ama sonucunda eve gönderileceğiniz diğer herşey için para ödersiniz. Bunu da ordan çıkarken anlarsınız. Hadi bir deneyelim belki bedavaya çıkarız deyip özele gidiyor, hiç sıkılmadan para ödedim diye ağlaşıyorsunuz. Fırıncıdan açım diyerek bedava ekmek alabiliyor musunuz? Sağlıkçıyız, buna rağmen kendi çalıştığımız özellere yakınımızı götürünce para ödüyoruz .Bu kadar basit.
72
Cevapla
Alişan Yıldıran
Ünlü sunucu Seda Akgül mü? İlk defa duyuyorum!
10
Cevapla
Halil İbrahim küçük
Seda hanım gibi düşünenler, Bence medipol tam size göre Devlet gibi ama özel hastane sonuçta
7
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir