Medimagazin logo

İbrahim Sayın vs Ahmet Akgül ‘’Yazar editöre karşı’’ ….

Prof.Dr.Ahmet Akgül ve Doç.Dr.İbrahim Sayın tarafından sunulan ve kısa zamanda akademik platformlarda kendisine yer edinen ‘’Yazar editöre karşı’’ serisi akademik hayatta karşılaşılacak zorluklar, yazar bloğu ve çözüm yollarını anlatan sunumları ile 9.Ulusal Odyoloji Kongresi kapsamında Harbiye Askeri Müzesindeydi
Kaynak: MEDİMAGAZİN
İbrahim Sayın vs Ahmet Akgül  ‘’Yazar editöre karşı’’ ….
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MEDİMAGAZİN- Bilim insanlarını tüm yönleriyle geliştirmeyi hedefleyen ikili, bir bilim insanının akademik ve sosyal hayatta karşılaşabilecekleri zorlukları saptamak ve çözüm yolları üzerine eğitim vermek için 6 yıl önce yola çıktıklarını belirtti. İlk olarak İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi bünyesinde ‘’Bir fikrim var-Bilimsel yöntem, proje ve patent eğitimi ‘’ projesini planlayan ve sunan hekimler bu eğitimi pekiştirmek için daha sonra 36 saatlik sistemik makale yazım eğitimini planlayarak farklı kurumlarda eğitim vermeye devam ediyor. 


Eğitim sırasında katılımcıların geri bildirimleri sonucu tüm akademisyenlerin hayatlarında en az bir kez yaşadığı yazar bloğu gibi sık anlatılmayan başlıkların yanı sıra; akademik iletişim, bilimsel suç, editörün dünyası, fikir uçuşmaları ile başa çıkma, etkili sunum, sosyal medya kullanımı ve protokol kuralları gibi ilgi çeken bir dizi eğitim de verildi. 


Her bir toplantıda yazar gözüyle ve editör gözüyle konularını en az iki farklı bakış açısı ile ele alan hekimler; kapsamlı içerikleri ve ilgi çeken yöntemleri ile bugüne kadar farkı eğitim kurumları, kongre ve toplantılarda eğitim faaliyetlerine devam ediyor. Geçtiğimiz yıl dünyaca ünlü TEDx talks için de davet edilen Prof.Dr.Ahmet Akgül ve Doç.Dr.İbrahim Sayın seriyi giderek büyüteceklerini ve ülkemizde bilimin ve bilim insanının gelişimi için çaba sarf etmeye devam edeceklerini belirtiyor. 

prof.dr.ahmet akgul
doc.dr.ibrahim sayin
Yorum (1)
Şevket TERKAN
Çok başarılı ve faydalı bir toplantılar serisi olduğunu yıllardır duyuyorum. Başarılarının devamını dilerim. Umarım bir gün dinlemek şansına erişirim. Yolunuz açık olsun.
4
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir