Medimagazin logo

Hastanede rehine paniği: Doktoru silahla rehin alan şahıs gözaltında

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kasımpaşa Hizmet Binasında, askerlik yoklaması için sıra beklerken bir doktoru rehin alıp yanındaki silahla ateş ettikten sonra gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.
Kaynak: AA
Hastanede rehine paniği: Doktoru silahla rehin alan şahıs gözaltında
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol


Askerlik yoklaması için muayene olmaya geldiği hastanede sıra beklerken psikiyatri polikliniğinde görevli doktoru, odasına girip rehin alan ve yanındaki silahla ateş eden C.G, olay yerine gelen Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim oldu.

Şüphelinin üzerinde, kullandığı kurusıkıdan bozma tabanca ile bıçak ele geçirildi. Olayda doktorun yaralanmadığı öğrenildi.

Gözaltına alınan şüphelinin Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri sürüyor.

Bu arada şüphelinin poliklinik odasına, "sıra beklemek istemediği"ni söyleyerek girdiği iddia edildi.

kasımpaşa askeri deniz hastanesi
rehine
doktor
Yorum (7)
Hemsire
Gecen ay dr lari rehin alan komiser ve polis memuru kardesine hicbir sey yapilmamasi iyi emsal oldu.
66
Cevapla
Dr
Sağlık bakanlığının kamu kadroları tüm kamu emekçileri tarafından boşaltılsa herkes özellere geçse ya da muayenehanede çalışsa bu insanlar parayla hizmet almak zorunda kalsa merak ediyorum yine bu olaylar yaşanır mı?
55
Cevapla
Fatma Yirmibeş
Şimdi ben gitsem adliyede bir savcıyı rehin almış olsam..hadi onu geçtim tapu dairesinde tapu müdürünü silah zoruyla rehin alsam..Bana ne olur? Canıma okurlar değil mi ? Doktoru rehin alanın da canına okunmadığı sürece bu işler böyle gider...
65
Cevapla
Mr.Zorti
Gazi Tipda bir suru dr hemsireyi rehin alan abi kardes polis uyari bile almadi. Cifte standart. Bu psikopatin avukati olsam o olayi emsal gosteririm
25
Cevapla
Temiz
Polis rehin alinca serbest, deli rehin alinca gözalti. Bunda bi gariplik var mi?
15
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir